Numer edycji: 210-01/030-118/2023
Cel szkolenia:
Teoretyczne i praktyczne przygotowanie uczestników kursu do wykonywania dekoracji z warzyw i owoców
Szkolenie trwa:
8H
Warunek uczestnictwa:
Brak
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Historia i pochodzenie carvingu | Omówienie zasad bezpieczeństwa przydatnych podczas pracy z narzedziami | Szczegółowy opis czynności i technik potrzebnych do wykonywania rzeźby | Wycinanie motywów roślinnych z warzyw | Rzeźbienie w owocach | Omówienie sposobów
Organizator szkolenia
Nazwa
Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13
Kontakt
22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl
Adres
Inne kursy w tej kategorii
Miejsce: ul.Wiśniowa 56, 02-520 Warszawa
przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie dozoru oraz/lub eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci energetycznych - Grupa 3
Termin szkolenia: 2017-08-09
Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13
przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego
Termin szkolenia: 2017-02-06
Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13
teoretyczne i praktyczne przygotowanie do wykonywania stylizacji brwi i rzęs
Termin szkolenia: 2024-08-26