CARVING wróć do listy

Numer edycji: 210-01/030-118/2023

Cel szkolenia:
Teoretyczne i praktyczne przygotowanie uczestników kursu do wykonywania dekoracji z warzyw i owoców
Szkolenie trwa:
8H
Warunek uczestnictwa:
Brak
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Historia i pochodzenie carvingu | Omówienie zasad bezpieczeństwa przydatnych podczas pracy z narzedziami | Szczegółowy opis czynności i technik potrzebnych do wykonywania rzeźby | Wycinanie motywów roślinnych z warzyw | Rzeźbienie w owocach | Omówienie sposobów

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

Magazynier z obsługą wózka jezdniowego (270/091-318/23)

Miejsce: 09-402 Płock, ul. 1 Maja 7

Przygotowanie teoretyczne i praktyczne do wykonywania zawodu magazyniera

Termin szkolenia: 2023-09-14

ADR - KURS PODSTAWOWY (210-04/022-014/17)

Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4

Zapoznanie kierowców pojazdów przewożących towary niebezpieczne z zagrożeniami wy-stępującymi podczas przewozu oraz przekazanie informacji niezbędnych dla zminimalizowania prawdopodobieństwa powstania wypadku, jak również przygotowanie ich do podjęcia działań zmierzających do ograniczenia skutków wypadku.

Termin szkolenia: 2017-04-22

KONSERWACJA INSTALACJI GAZOWYCH (dla konserwatorów wózków jezdniowych podnośnikowych) (210-02/112-112/15)

Miejsce: ul.Wiśniowa 56, 02-520 Warszawa

Przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego na uprawnienia E

Termin szkolenia: 2015-11-04