CARVING wróć do listy

Numer edycji: 210-01/030-118/2023

Cel szkolenia:
Teoretyczne i praktyczne przygotowanie uczestników kursu do wykonywania dekoracji z warzyw i owoców
Szkolenie trwa:
8H
Warunek uczestnictwa:
Brak
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Historia i pochodzenie carvingu | Omówienie zasad bezpieczeństwa przydatnych podczas pracy z narzedziami | Szczegółowy opis czynności i technik potrzebnych do wykonywania rzeźby | Wycinanie motywów roślinnych z warzyw | Rzeźbienie w owocach | Omówienie sposobów

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

SPAWANIE ELEKTRYCZNE (210-06/112-012/20)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

nabycie wiedzy teoretycznej i umiejętności praktycznych w zakresie wybranej metody spawania elektrycznego

Termin szkolenia: 2020-10-26

KURS SPECJALISTYCZNY W ZAKRESIE PRZEWOZU MATERIAŁÓW I PRZEDMIOTÓW KLASY 1 (210-04/086-114/24)

Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4

Zapoznanie słuchaczy ze specyfiką zagrożeń stwarzanych przez materiały i przedmioty wybuchowe, stopniowaniem zagrożeń i związanym z tym podziałem na podklasy od 1.1 do 1.6, stopniowaniem zagrożeń w obrębie grup zgodności, z rodzajami nalepek ostrzegawczych, sposobami oznakowania sztuk przesyłki, pojazdów i kontenerów przewożących materiały wybuchowe, z zasadami pakowania materiałów wybuchowych, stosowanymi z uwagi na utrzymanie wymaganego poziomu bezpieczeństwa,

Termin szkolenia: 2024-10-01

KIEROWCA OPERATOR WÓZKÓW JEZDNIOWYCH UNOSZĄCYCH (210-05/045-118/18)

Miejsce: 05-800 Pruszków, ul. Jasna 2

Szkolenie obejmuje teoretyczne i praktyczne przygotowanie słuchaczy do uzyskania kwalifikacji wymaganych przy obsłudze wózków jezdniowych unoszących.

Termin szkolenia: 2018-09-17