CARVING wróć do listy

Numer edycji: 210-01/100-118/2015

Cel szkolenia:
teoretyczne i praktyczne przygotowanie uczestników kursu do wykonywania dekoracji z warzyw i owoców
Szkolenie trwa:
40H
Warunek uczestnictwa:
Brak
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Carving

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

OBSŁUGA BUTLI Z GAZAMI MEDYCZNYMI (210-01/059-118/2016)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

podnoszenie kwalifikacji zawodowych osób zatrudnionych na stanowiskach pracy dozoru i bezpośredniej obsługi ww. urządzeń / instalacji w jednostkach organizacyjnych służby zdrowia.

Termin szkolenia: 2016-09-22

KUCHARZ (210-01/039-018/2017)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych

Termin szkolenia: 2017-04-19

ORGANIZACJA PRACY HOTELU, CZYLI SZTUKA SKUTECZNEGO MOTYWOWANIA I KIEROWANIA ZESPOŁEM (210-01/011-118/2019)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

zdobycie wiedzy i umiejętności zarządzania personelem

Termin szkolenia: 2019-02-16