Numer edycji: 210-01/027-018/2023
Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
100H
Warunek uczestnictwa:
Brak
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia | BHP | Towaroznawstwo | Podstawowe zasady HACCP | Organizacja produkcji | Zajęcia z zakresu gotowaniab
Organizator szkolenia
Nazwa
Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13
Kontakt
22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl
Adres
Inne kursy w tej kategorii
Miejsce: 09-402 Płock, ul. 1 Maja 7
Nabycie i opanowanie przez kandydatów podstawowych umiejętności z zakresu: zasady działania pilarek łańcuchowych oraz wykaszarek, bezpiecznej obsługi oraz konserwacji zapewniającej sprawne działanie urządzenia oraz bezpieczeństwo użytkowania.
Termin szkolenia: 2023-10-30
Miejsce: ul.Wiśniowa 56, 02-520 Warszawa
Przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego na uprawnienia E
Termin szkolenia: 2017-01-16
Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13
Teoretyczne i praktyczne przygotowanie uczestników do pracy na stanowisku sprzedawcy, kasjera z obsługą kas fiskalnych i terminali płatniczych.
Termin szkolenia: 2021-06-21