KUCHARZ 512001 wróć do listy

Numer edycji: 210-01/027-018/2023

Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
100H
Warunek uczestnictwa:
Brak
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia | BHP | Towaroznawstwo | Podstawowe zasady HACCP | Organizacja produkcji | Zajęcia z zakresu gotowaniab

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

Kurs podstawowej obsługi komputera (290-01/001-118/21)

Miejsce: 99-100 Łęczyca, ul. Bitwy nad Bzurą 1

Zapoznanie kursantów z zastosowaniem komputera we współczesnym świecie poprzez naukę budowy i obsługi komputera oraz praktycznym zastosowaniem systemów operacyjnych.

Termin szkolenia: 2021-01-18

ARTYSTYCZNE UKŁADANIE ROŚLIN - FLORYSYTKA (210-01/012-018/2019)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

teoretyczne i praktyczne przygotowanie słuchaczy do wykonywania usług w zakresie bukieciarstwa i florystyki

Termin szkolenia: 2019-02-25

SZKOLENIE OKRESOWE DLA KIEROWCÓW (210-04/066-115/19)

Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4

Uzyskanie świadectwa kwalifikacji zawodowych dla kierowców

Termin szkolenia: 2019-06-28