Numer edycji: 210-01/027-018/2023
Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
100H
Warunek uczestnictwa:
Brak
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia | BHP | Towaroznawstwo | Podstawowe zasady HACCP | Organizacja produkcji | Zajęcia z zakresu gotowaniab
Organizator szkolenia
Nazwa
Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13
Kontakt
22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl
Adres
Inne kursy w tej kategorii
Miejsce: 99-100 Łęczyca, ul. Bitwy nad Bzurą 1
Zapoznanie kursantów z zastosowaniem komputera we współczesnym świecie poprzez naukę budowy i obsługi komputera oraz praktycznym zastosowaniem systemów operacyjnych.
Termin szkolenia: 2021-01-18
Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13
teoretyczne i praktyczne przygotowanie słuchaczy do wykonywania usług w zakresie bukieciarstwa i florystyki
Termin szkolenia: 2019-02-25
Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4
Uzyskanie świadectwa kwalifikacji zawodowych dla kierowców
Termin szkolenia: 2019-06-28