KUCHARZ 512001 wróć do listy

Numer edycji: 210-01/027-018/2023

Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
100H
Warunek uczestnictwa:
Brak
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia | BHP | Towaroznawstwo | Podstawowe zasady HACCP | Organizacja produkcji | Zajęcia z zakresu gotowaniab

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

CARVING (500/006-018/17)

Miejsce: adres

Przygotowanie do rzeźbienie w owocach i warzywach

Termin szkolenia: 2017-03-01

DOZÓR oraz EKSPLOATACJA URZĄDZEŃ, INSTALACJI i SIECI ELEKTROENERGETYCZNYCH - GRUPA 1 (210-06/116-112/23)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie dozoru oraz eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci elektroenergetycznych

Termin szkolenia: 2023-12-08

Stylizacja brwi i rzęs (210-01/041 -118/2024)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

teoretyczne i praktyczne przygotowanie do wykonywania stylizacji brwi i rzęs

Termin szkolenia: 2024-11-15