KUCHARZ 512001 wróć do listy

Numer edycji: 210-01/027-018/2023

Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
100H
Warunek uczestnictwa:
Brak
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia | BHP | Towaroznawstwo | Podstawowe zasady HACCP | Organizacja produkcji | Zajęcia z zakresu gotowaniab

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

Operator piły i kosy spalinowej (270/102-318/23)

Miejsce: 09-402 Płock, ul. 1 Maja 7

Nabycie i opanowanie przez kandydatów podstawowych umiejętności z zakresu: zasady działania pilarek łańcuchowych oraz wykaszarek, bezpiecznej obsługi oraz konserwacji zapewniającej sprawne działanie urządzenia oraz bezpieczeństwo użytkowania.

Termin szkolenia: 2023-10-30

EKSPLOATACJA URZĄDZEŃ I INSTALACJI ELEKTROENERGETYCZNYCH DO 1 kV (dla konserwatorów wózków jezdniowych podnośnikowych) (210-02/001-112/17)

Miejsce: ul.Wiśniowa 56, 02-520 Warszawa

Przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego na uprawnienia E

Termin szkolenia: 2017-01-16

OBSŁUGA KAS FISKALNYCH (210-01/010-118/2021)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

Teoretyczne i praktyczne przygotowanie uczestników do pracy na stanowisku sprzedawcy, kasjera z obsługą kas fiskalnych i terminali płatniczych.

Termin szkolenia: 2021-06-21