Numer edycji: 210-01/032-118/2023
Cel szkolenia:
zapoznanie z technologią przygotowywania ciast, wypieków i kremów oraz przygotowanie do samodzielnego wykonywania różnego rodzaju ciast, kremów i deserów.
Szkolenie trwa:
36H
Warunek uczestnictwa:
Brak
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Wyposażenie stanowiska pracy, organizacja stanowiska pracy; terminologia stosowana w cukiernictwie
Organizator szkolenia
Nazwa
Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13
Kontakt
22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl
Adres
Inne kursy w tej kategorii
Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4
Zdobycie umiejętności w zakresie napełniania zbiorników przenośnych i przygotowanie do egzaminu sprawdzającego kwalifikacje przy napełnianiu zbiorników przenośnych o pojemności pow. 350cm3
Termin szkolenia: 2018-04-04
Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Termin szkolenia: 2019-05-11
Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa
Przekazanie słuchaczom wiadomości i wyrobienie umiejętności w obszarach informacji, komunikacji, tworzenia treści, bezpieczeństwa, rozwiązywanie problemów w sieci.
Termin szkolenia: 2024-06-12