CUKIERNIK wróć do listy

Numer edycji: 210-01/032-118/2023

Cel szkolenia:
zapoznanie z technologią przygotowywania ciast, wypieków i kremów oraz przygotowanie do samodzielnego wykonywania różnego rodzaju ciast, kremów i deserów.
Szkolenie trwa:
36H
Warunek uczestnictwa:
Brak
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Wyposażenie stanowiska pracy, organizacja stanowiska pracy; terminologia stosowana w cukiernictwie

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

EKSPLOATACJA URZĄDZEŃ ENERGETYCZNYCH GR. II (210-04/112-112/19)

Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4

Przygotowanie do egzaminu URE

Termin szkolenia: 2019-11-28

OBSŁUGA URZĄDZEŃ TRANSPORTU BLISKIEGO /WÓZKI ./ (210-05/011-118/23)

Miejsce: 05-800 Pruszków, ul. Jasna 2

Przygotowanie słuchaczy do egzaminu przed Komisją Urzędu Dozoru Technicznego

Termin szkolenia: 2023-05-26

OBSŁUGA URZĄDZEŃ TRANSPORTU BLISKIEGO- PODESTY RUCHOME (210-04/009-118/2023)

Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4

Przygotowanie słuchaczy do egzaminu sprawdzającego kwalifikacje

Termin szkolenia: 2023-02-22