CUKIERNIK wróć do listy

Numer edycji: 210-01/032-118/2023

Cel szkolenia:
zapoznanie z technologią przygotowywania ciast, wypieków i kremów oraz przygotowanie do samodzielnego wykonywania różnego rodzaju ciast, kremów i deserów.
Szkolenie trwa:
36H
Warunek uczestnictwa:
Brak
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Wyposażenie stanowiska pracy, organizacja stanowiska pracy; terminologia stosowana w cukiernictwie

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

NAPEŁNIANIE CIŚNIENIOWYCH ZBIORNIKÓW PRZENOŚNYCH POWYŻEJ 350cm3 (210-04/024-018/18)

Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4

Zdobycie umiejętności w zakresie napełniania zbiorników przenośnych i przygotowanie do egzaminu sprawdzającego kwalifikacje przy napełnianiu zbiorników przenośnych o pojemności pow. 350cm3

Termin szkolenia: 2018-04-04

KUCHARZ (210-01/042-018/2019)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych

Termin szkolenia: 2019-05-11

Doskonalenie kompetencji cyfrowych (210-06/073-118/24)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

Przekazanie słuchaczom wiadomości i wyrobienie umiejętności w obszarach informacji, komunikacji, tworzenia treści, bezpieczeństwa, rozwiązywanie problemów w sieci.

Termin szkolenia: 2024-06-12