CUKIERNIK wróć do listy

Numer edycji: 210-01/032-118/2023

Cel szkolenia:
zapoznanie z technologią przygotowywania ciast, wypieków i kremów oraz przygotowanie do samodzielnego wykonywania różnego rodzaju ciast, kremów i deserów.
Szkolenie trwa:
36H
Warunek uczestnictwa:
Brak
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Wyposażenie stanowiska pracy, organizacja stanowiska pracy; terminologia stosowana w cukiernictwie

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

PRZYGOTOWANIE DO EGZAMINU NA UPRAWNIENIA BUDOWLANE (210-01/108-018/2015)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

Zapoznanie uczestników kursu z przepisami prawnymi, których znajomość jest niezbędna do zdania egzaminu pisemnego na uprawnienia budowlane

Termin szkolenia: 2015-11-07

OBSŁUGA URZĄDZEŃ DO NAPEŁNIANIA I OPRÓŻNIANIA ZBIORNIKÓW TRANSPORTOWYCH (210-06/087-112/22)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego przed Komisją TDT

Termin szkolenia: 2022-06-08

PRZYGOTOWANIE DO EGZAMINU NA UPRAWNIENIA BUDOWLANE (210-01/040-018/2016)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

Zapoznanie uczestników kursu z przepisami prawnymi, których znajomość jest niezbędna do zdania egzaminu pisemnego na uprawnienia budowlane

Termin szkolenia: 2016-05-22