Numer edycji: 210-01/032-118/2023
Cel szkolenia:
zapoznanie z technologią przygotowywania ciast, wypieków i kremów oraz przygotowanie do samodzielnego wykonywania różnego rodzaju ciast, kremów i deserów.
Szkolenie trwa:
36H
Warunek uczestnictwa:
Brak
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Wyposażenie stanowiska pracy, organizacja stanowiska pracy; terminologia stosowana w cukiernictwie
Organizator szkolenia
Nazwa
Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13
Kontakt
22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl
Adres
Inne kursy w tej kategorii
Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13
Zapoznanie uczestników kursu z przepisami prawnymi, których znajomość jest niezbędna do zdania egzaminu pisemnego na uprawnienia budowlane
Termin szkolenia: 2015-11-07
Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa
przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego przed Komisją TDT
Termin szkolenia: 2022-06-08
Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13
Zapoznanie uczestników kursu z przepisami prawnymi, których znajomość jest niezbędna do zdania egzaminu pisemnego na uprawnienia budowlane
Termin szkolenia: 2016-05-22