Numer edycji: 210-01/034-118/2023
Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
50H
Warunek uczestnictwa:
Brak
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia | BHP | Towaroznawstwo | Podstawowe zasady HACCP | Organizacja produkcji | Zajęcia z zakresu gotowaniab
Organizator szkolenia
Nazwa
Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13
Kontakt
22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl
Adres
Inne kursy w tej kategorii
Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa
przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci elektroenergetycznych - Grupa 1 pkt. 2,9,10
Termin szkolenia: 2019-11-04
Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4
Uzyskanie świadectwa kwalifikacji zawodowych dla kierowców
Termin szkolenia: 2023-04-21
Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa
PRZYGOTOWANIE UCZESTNIKÓW SZKOLENIA DO EGZAMINU KWALIFIKACYJNEGO W ZAKRESIE DOZORU ORAZ/LUB EKSPLOATACJI URZĄDZEŃ, INSTALACJI I SIECI ELEKTROENERGETYCZNYCH
Termin szkolenia: 2021-02-10