KUCHARZ wróć do listy

Numer edycji: 210-01/010-018/2024

Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
100H
Warunek uczestnictwa:
Brak
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia | BHP | Towaroznawstwo | Podstawowe zasady HACCP | Organizacja produkcji | Zajęcia z zakresu gotowaniab

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

OBSŁUGA URZĄDZEŃ ELEKTRYCZNYCH DO 1 KV (210-05/034-312/16)

Miejsce: 05-800 Pruszków, ul. Jasna 2

Celem kursu jest przygotowanie słuchaczy do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie dozoru i eksploatacji urządzeń i instalacji elektrycznych, zgodnie z rozporządzeniem Ministra Gospodarki, Pracy i Polityki Społecznej z dn. 28.04.2003 r. w sprawie szczegółowych zasad stwierdzania posiadania kwalifikacji przez osoby zajmujące się eksploatacją urządzeń, instalacji i sieci (Dz. U. Nr 89, poz. 828 z późn. zm.) w zakresie dozoru i eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci energetycznych.

Termin szkolenia: 2016-07-07

SZKOLENIE OKRESOWE DLA KIEROWCÓW (210-04/029-115/19)

Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4

Uzyskanie świadectwa kwalifikacji zawodowych dla kierowców

Termin szkolenia: 2019-04-05

Naprawa i renowacja mebli stylowych (500/038-018/17)

Miejsce: ul. Komunalna 6

Uzyskanie i uzupełnienie wiedzy w zakresie stolarstwa artystycznego oraz podstawowych umiejętności w zakresie renowacji mebli

Termin szkolenia: 2017-11-17