KUCHARZ wróć do listy

Numer edycji: 210-01/010-018/2024

Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
100H
Warunek uczestnictwa:
Brak
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia | BHP | Towaroznawstwo | Podstawowe zasady HACCP | Organizacja produkcji | Zajęcia z zakresu gotowaniab

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

EKSPLOATACJA URZĄDZEŃ, INSTALACJI I SIECI ELEKTROENERGETYCZNYCH - GRUPA 1 pkt 2,9,10 (210-06/074-112/18)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci elektroenergetycznych - Grupa 1 pkt. 2,9,10

Termin szkolenia: 2018-05-29

Zarządzanie w mikroprzedsiębiorstwie (210-01/008-018/2015)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

Nabycie świadomości własnych atutów w realnej sytuacji rynkowej. Wzmocnienie motywacji do działania w biznesie. Zwiększenie motywacji do podejmowanych działań sprzedażowych.

Termin szkolenia: 2015-02-10

DOZÓR ORAZ EKSPLOATACJA URZĄDZEŃ, INSTALACJI I SIECI ELEKTROENERGETYCZNYCH - GRUPA 1 (210-06/004-112/22)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

PRZYGOTOWANIE UCZESTNIKÓW SZKOLENIA DO EGZAMINU KWALIFIKACYJNEGO W ZAKRESIE DOZORU ORAZ/LUB EKSPLOATACJI URZĄDZEŃ, INSTALACJI I SIECI ELEKTROENERGETYCZNYCH

Termin szkolenia: 2022-01-10