KUCHARZ 512001 wróć do listy

Numer edycji: 210-01/010-018/2024

Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
100H
Warunek uczestnictwa:
Brak
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia | BHP | Towaroznawstwo | Podstawowe zasady HACCP | Organizacja produkcji | Zajęcia z zakresu gotowaniab

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

OPERATOR WÓZKÓW JEZDNIOWYCH (210-05/002-018/19)

Miejsce: 05-800 Pruszków, ul. Jasna 2

Szkolenie obejmuje teoretyczne i praktyczne przygotowanie słuchaczy do uzyskania kwalifikacji wymaganych przy obsłudze wózków jezdniowych oraz przygotowanie do egzaminu przed Komisją Urzędu Dozoru Technicznego.

Termin szkolenia: 2019-01-07

WSTĘP DO ZOOPSYCHOLOGII (210-06/091-118/20)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

Zdobycie podstawowej wiedzy z zakresu obserwowania zachowań zwierząt oraz diagnozowania i terapii niepożądanych zachowań zwierząt.

Termin szkolenia: 2020-10-01

Kurs podstawowej obsługi komputera (290-01/001-118/21)

Miejsce: 99-100 Łęczyca, ul. Bitwy nad Bzurą 1

Zapoznanie kursantów z zastosowaniem komputera we współczesnym świecie poprzez naukę budowy i obsługi komputera oraz praktycznym zastosowaniem systemów operacyjnych.

Termin szkolenia: 2021-01-18