KELNER wróć do listy

Numer edycji: 210-01/019-118/2024

Cel szkolenia:
teoretyczne i praktyczne przygotowanie do obsługi gości w zakładach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
40H
Warunek uczestnictwa:
Posiadanie wykształcenia podstawowego.
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Podstawowe wymagania higieny w produkcji w przechowywaniu i obrocie środkami spożywczymi, rachunkowość podstawy żywienia, wyposażenie techniczne z towaroznawstwem przemysłowym, obsługę konsumenta, technologię gastronomiczną z towaroznawstwem spożywczym, zajęcia praktyczne.

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

DORADZTWO DOTYCZĄCE ŚRODKÓW OCHRONY ROŚLIN - SZKOLENIE PODSTAWOWE (210-01/003-018/2017)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

przyuczenie

Termin szkolenia: 2017-01-13

OBSŁUGA URZĄDZEŃ DO NAPEŁNIANIA I OPRÓŻNIANIA ZBIORNIKÓW TRANSPORTOWYCH (210-04/035-018/21)

Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4

Zapoznanie z tematyką osób zajmujących się obsługą urzadzeń do napełniania i oprózniania zbiorników transportowych (cystern)

Termin szkolenia: 2021-05-17

EKSPLOATACJA URZĄDZEŃ, INSTALACJI I SIECI ENERGETYCZNYCH - GRUPA 2 (210-06/102-012/24)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci energetycznych cieplnych

Termin szkolenia: 2024-10-01