KELNER wróć do listy

Numer edycji: 210-01/019-118/2024

Cel szkolenia:
teoretyczne i praktyczne przygotowanie do obsługi gości w zakładach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
40H
Warunek uczestnictwa:
Posiadanie wykształcenia podstawowego.
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Podstawowe wymagania higieny w produkcji w przechowywaniu i obrocie środkami spożywczymi, rachunkowość podstawy żywienia, wyposażenie techniczne z towaroznawstwem przemysłowym, obsługę konsumenta, technologię gastronomiczną z towaroznawstwem spożywczym, zajęcia praktyczne.

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

DOZÓR I EKSPLOATACJA URZĄDZEŃ I INSTALACJI ENERGETYCZNYCH GR 3 (210-01/036-112/2016)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego

Termin szkolenia: 2016-05-10

KURS SPECJALISTYCZNY W ZAKRESIE PRZEWOZU MATERIAŁÓW I PRZEDMIOTÓW KLASY 1 (210-04/117-014/19)

Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4

Zapoznanie słuchaczy ze specyfiką zagrożeń stwarzanych przez materiały i przedmioty wybuchowe, stopniowaniem zagrożeń i związanym z tym podziałem na podklasy od 1.1 do 1.6, stopniowaniem zagrożeń w obrębie grup zgodności, z rodzajami nalepek ostrzegawczych, sposobami oznakowania sztuk przesyłki, pojazdów i kontenerów przewożących materiały wybuchowe, z zasadami pakowania materiałów wybuchowych, stosowanymi z uwagi na utrzymanie wymaganego poziomu bezpieczeństwa,

Termin szkolenia: 2019-12-10

DOZÓR ORAZ EKSPLOATACJA URZĄDZEŃ, INSTALACJI I SIECI ELEKTROENERGETYCZNYCH - GRUPA 1 (210-06/124-112/22)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

PRZYGOTOWANIE UCZESTNIKÓW SZKOLENIA DO EGZAMINU KWALIFIKACYJNEGO W ZAKRESIE DOZORU ORAZ/LUB EKSPLOATACJI URZĄDZEŃ, INSTALACJI I SIECI ELEKTROENERGETYCZNYCH

Termin szkolenia: 2022-10-10