KUCHARZ wróć do listy

Numer edycji: 210-01/017-018/2024

Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
100H
Warunek uczestnictwa:
Brak
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia | BHP | Towaroznawstwo | Podstawowe zasady HACCP | Organizacja produkcji | Zajęcia z zakresu gotowaniab

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

POMIARY OCHRONNE DO 1 kV (210-02/021-112/16)

Miejsce: ul.Wiśniowa 56, 02-520 Warszawa

przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego przed Komisją powołaną przez Prezesa Urzędu Regulacji Energetyki

Termin szkolenia: 2016-02-29

SZYBKIE BEZWZROKOWE PISANIE NA KLAWIATURZE KOMPUTEROWEJ (210-01/106-118/2017)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

Nabycie przez uczestników nowych umiejętności, które w bezpośredni sposób mogą zaowocować zwiększoną wydajnością i komfortem pracy przy komputerze. Poznanie metod ułatwiających zwiększanie prędkości pisania z wykorzystaniem klawiatury komputerowej.

Termin szkolenia: 2017-10-17

PRACOWNIK ADMINISTRACYJNO-BIUROWY (210-01/079-118/2018)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

nabycie umiejętności wykonywania obowiązków pracownika administracyjno-biurowego

Termin szkolenia: 2018-12-04