Kurs kucharski z egzaminem czeladniczym w zawodzie kucharz wróć do listy

Numer edycji: 210-01/034-118/2024

Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
120H
Warunek uczestnictwa:
Brak
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia | BHP | Towaroznawstwo | Podstawowe zasady HACCP | Organizacja produkcji | Zajęcia z zakresu gotowaniab

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

EKSPLOATACJA URZĄDZEŃ WENTYLACJI,KLIMATYZACJI I CHŁODNICZYCH - GRUPA 2 pkt 5 i 10 (210-02/122-112/15)

Miejsce: ul.Wiśniowa 56, 02-520 Warszawa

przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w ww. zakresie.

Termin szkolenia: 2015-12-11

Dostępność Plus – zatrudnianie osób z niepełnosprawnością (270/059-318/22)

Miejsce: 09-402 Płock, ul. 1 Maja 7

Zdobycie lub poszerzenie wiedzy w zakresie uwarunkowań prawnych normujących zatrudnianie osób niepełnosprawnych. Poznanie zasad obliczania składek w PFRON. Omówienie przywilejów przysługujących pracodawcom zatrudniającym osoby niepełnosprawne. Możliwość konsultacji kwestii problemowych, wymiany doświadczeń z ekspertem i innymi uczestnikami szkolenia.

Termin szkolenia: 2022-10-18

SZKOLENIE OKRESOWE DLA KIEROWCÓW (210-04/024-115/23)

Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4

Uzyskanie świadectwa kwalifikacji zawodowych dla kierowców

Termin szkolenia: 2023-05-05