Kurs kucharski z egzaminem czeladniczym w zawodzie kucharz wróć do listy

Numer edycji: 210-01/034-118/2024

Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
120H
Warunek uczestnictwa:
Brak
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia | BHP | Towaroznawstwo | Podstawowe zasady HACCP | Organizacja produkcji | Zajęcia z zakresu gotowaniab

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

FRYZJER (210-01/021-018/2020)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

Przygotowanie do wykonywania zadań zawodowych

Termin szkolenia: 2020-06-15

BHP - SZKOLENIE OKRESOWE DLA PRACODAWCÓW I OSÓB KIERUJĄCYCH PRACOWNIKAMI (210-01/033-113/2021)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

Podstawa prawna: rozporządzenie Ministra Pracy i Polityki Socjalnej z dnia 27 lipca 2004r. w sprawie szczegółowych zasad szkolenia w dziedzinie bezpieczeństwa i higieny pracy (Dz. U. Nr 180, poz. 1860).

Termin szkolenia: 2021-12-27

Kurs sprzedawcy z obsługą kasy fiskalnej (500/007-118/19)

Miejsce: ul. Komunalna 6

trening służący nabyciu przez uczestników umiejętności związanych z obsługą kasy fiskalnej

Termin szkolenia: 2019-08-22