Kurs kucharski z egzaminem czeladniczym w zawodzie kucharz wróć do listy

Numer edycji: 210-01/034-118/2024

Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
120H
Warunek uczestnictwa:
Brak
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia | BHP | Towaroznawstwo | Podstawowe zasady HACCP | Organizacja produkcji | Zajęcia z zakresu gotowaniab

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

ADR - KURS PODSTAWOWY (210-04/005-114/22)

Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4

Zapoznanie kierowców pojazdów przewożących towary niebezpieczne z zagrożeniami wy-stępującymi podczas przewozu oraz przekazanie informacji niezbędnych dla zminimalizowania prawdopodobieństwa powstania wypadku, jak również przygotowanie ich do podjęcia działań zmierzających do ograniczenia skutków wypadku.

Termin szkolenia: 2022-01-09

OBSŁUGA URZĄDZEŃ ELEKTRYCZNYCH DO 1 KV (210-05/075-112/17)

Miejsce: 05-800 Pruszków, ul. Jasna 2

Celem kursu jest przygotowanie słuchaczy do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie dozoru i eksploatacji urządzeń i instalacji elektrycznych, zgodnie z rozporządzeniem Ministra Gospodarki, Pracy i Polityki Społecznej z dn. 28.04.2003 r. w sprawie szczegółowych zasad stwierdzania posiadania kwalifikacji przez osoby zajmujące się eksploatacją urządzeń, instalacji i sieci (Dz. U. Nr 89, poz. 828 z późn. zm.) w zakresie dozoru i eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci energetycznych.

Termin szkolenia: 2017-10-11

SPAWANIE METODĄ TIG 141 (210-06/045-112/18)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

Teoretyczne i praktyczne przygotowanie uczestników szkolenia do egzaminu końcowego według wytycznych programów nauczania Związku Zakładów Doskonalenia Zawodowego w zakresie spawanie blach i rur spoinami pachwinowymi metodą TIG (141) i uzyskanie uprawnień w odpowiednim zakresie wg wymagań normy PN-EN ISO 9606-1

Termin szkolenia: 2018-04-16