Nowoczesne trendy w tradycyjnej kuchni molekularnej wróć do listy

Numer edycji: 210-01/002-118/2025

Cel szkolenia:
zwiększenie kompetencji uczniów w zakresie właściwości składników wykorzystywanych w kuchni i ich struktury.
Szkolenie trwa:
H
Warunek uczestnictwa:
wykształcenie podstawowe, sprawność manualna
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Teoretyczne podstawy kuchni malekularnej

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

DOZÓR ORAZ EKSPLOATACJA URZĄDZEŃ, INSTALACJI I SIECI ENERGETYCZNYCH - GRUPA 2 I GRUPA 3 (210-06/042-112/20)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie dozoru oraz/lub eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci energetycznych cieplnych oraz gazowych

Termin szkolenia: 2020-07-02

Kierowca wózków jezdniowych podnośnikowych z wymianą butli (270/014-012/22)

Miejsce: 09-402 Płock, ul. 1 Maja 7

przygotowanie słuchaczy do obsługi wózków jezdniowych i bezpiecznej wymiany butli

Termin szkolenia: 2022-04-02

Bezpieczna wymiana butli (210-05/067-318/15)

Miejsce: 05-800 Pruszków, ul. Jasna 2

Przygotowanie do samodzielnej obsługi i wymiany butli gazowej.

Termin szkolenia: 2015-10-01