Nowoczesne trendy w tradycyjnej kuchni molekularnej wróć do
listy
Numer edycji: 210-01/002-118/2025
Cel szkolenia:
zwiększenie kompetencji uczniów w zakresie właściwości składników
wykorzystywanych w kuchni i ich struktury.
Szkolenie trwa:
H
Warunek uczestnictwa:
wykształcenie podstawowe, sprawność manualna
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Teoretyczne podstawy kuchni malekularnej
Organizator szkolenia
Nazwa
Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13
Kontakt
22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl
Adres
Inne kursy w tej kategorii
Miejsce: 05-800 Pruszków, ul. Jasna 2
Przygotowanie słuchaczy do egzaminu przed Komisją Urzędu Dozoru Technicznego
Termin szkolenia: 2023-05-26
Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4
Zapoznanie kierowców pojazdów przewożących towary niebezpieczne z zagrożeniami wy-stępującymi podczas przewozu oraz przekazanie informacji niezbędnych dla zminimalizowania prawdopodobieństwa powstania wypadku, jak również przygotowanie ich do podjęcia działań zmierzających do ograniczenia skutków wypadku.
Termin szkolenia: 2019-05-18
Miejsce: ul.Wiśniowa 56, 02-520 Warszawa
przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego przed Komisją powołaną przez Prezesa Urzędu Regulacji Energetyki
Termin szkolenia: 2016-06-22