Nowoczesne trendy w tradycyjnej kuchni molekularnej wróć do
listy
Numer edycji: 210-01/002-118/2025
Cel szkolenia:
zwiększenie kompetencji uczniów w zakresie właściwości składników
wykorzystywanych w kuchni i ich struktury.
Szkolenie trwa:
H
Warunek uczestnictwa:
wykształcenie podstawowe, sprawność manualna
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Teoretyczne podstawy kuchni malekularnej
Organizator szkolenia
Nazwa
Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13
Kontakt
22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl
Adres
Inne kursy w tej kategorii
Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa
przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie dozoru oraz/lub eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci energetycznych cieplnych oraz gazowych
Termin szkolenia: 2020-07-02
Miejsce: 09-402 Płock, ul. 1 Maja 7
przygotowanie słuchaczy do obsługi wózków jezdniowych i bezpiecznej wymiany butli
Termin szkolenia: 2022-04-02
Miejsce: 05-800 Pruszków, ul. Jasna 2
Przygotowanie do samodzielnej obsługi i wymiany butli gazowej.
Termin szkolenia: 2015-10-01