Nowoczesne trendy w tradycyjnej kuchni molekularnej wróć do listy

Numer edycji: 210-01/003-118/2025

Cel szkolenia:
zwiększenie kompetencji uczniów w zakresie właściwości składników wykorzystywanych w kuchni i ich struktury.
Szkolenie trwa:
H
Warunek uczestnictwa:
wykształcenie podstawowe, sprawność manualna
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Teoretyczne podstawy kuchni malekularnej

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

EKSPLOATACJA URZADZEŃ ,INSTALACJI I SIECI ELEKTROENERGETYCZNYCH - GRUPA 1 pkt 2,3,7,8 i 10 (210-02/006-112/15)

Miejsce: ul.Wiśniowa 56, 02-520 Warszawa

przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w ww. zakresie

Termin szkolenia: 2015-02-05

BHP-SZKOLENIE OKRESOWE DLA PRACOWNIKÓW NA STANOWISKACH ROBOTNICZYCH (210-04/011-113/20)

Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4

Podstawa prawna: rozporządzenie Ministra Pracy i Polityki Socjalnej z dnia 27 lipca 2004r. w sprawie szczegółowych zasad szkolenia w dziedzinie bezpieczeństwa i higieny pracy (Dz. U. Nr 180, poz. 1860).

Termin szkolenia: 2020-01-30

Kurs pedagogiczny (210-06/083-118/22)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

Przekazanie słuchaczom wiadomości dotyczących nauczania dla instruktorów praktycznej nauki zawodu

Termin szkolenia: 2022-05-30