Nowoczesne trendy w tradycyjnej kuchni molekularnej wróć do
listy
Numer edycji: 210-01/003-118/2025
Cel szkolenia:
zwiększenie kompetencji uczniów w zakresie właściwości składników
wykorzystywanych w kuchni i ich struktury.
Szkolenie trwa:
H
Warunek uczestnictwa:
wykształcenie podstawowe, sprawność manualna
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Teoretyczne podstawy kuchni malekularnej
Organizator szkolenia
Nazwa
Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13
Kontakt
22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl
Adres
Inne kursy w tej kategorii
Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13
teoretyczne i praktyczne przygotowanie słuchaczy do wykonywania usług w zakresie bukieciarstwa i florystyk
Termin szkolenia: 2016-12-08
Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13
przygotowanie do prowadzenia działalności gospodarczej
Termin szkolenia: 2021-11-25
Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13
teoretyczne i praktyczne przygotowanie do wykonywania stylizacji brwi i rzęs
Termin szkolenia: 2024-11-15