Nowoczesne trendy w tradycyjnej kuchni molekularnej wróć do listy

Numer edycji: 210-01/003-118/2025

Cel szkolenia:
zwiększenie kompetencji uczniów w zakresie właściwości składników wykorzystywanych w kuchni i ich struktury.
Szkolenie trwa:
H
Warunek uczestnictwa:
wykształcenie podstawowe, sprawność manualna
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Teoretyczne podstawy kuchni malekularnej

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

FLORYSTYKA (210-01/089-118/2016)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

teoretyczne i praktyczne przygotowanie słuchaczy do wykonywania usług w zakresie bukieciarstwa i florystyk

Termin szkolenia: 2016-12-08

ABC PRZEDSIĘBIORCZOŚCI (210-01/028-118/2021)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

przygotowanie do prowadzenia działalności gospodarczej

Termin szkolenia: 2021-11-25

Stylizacja brwi i rzęs (210-01/041 -118/2024)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

teoretyczne i praktyczne przygotowanie do wykonywania stylizacji brwi i rzęs

Termin szkolenia: 2024-11-15