Nowoczesne trendy w tradycyjnej kuchni molekularnej wróć do listy

Numer edycji: 210-01/003-118/2025

Cel szkolenia:
zwiększenie kompetencji uczniów w zakresie właściwości składników wykorzystywanych w kuchni i ich struktury.
Szkolenie trwa:
H
Warunek uczestnictwa:
wykształcenie podstawowe, sprawność manualna
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Teoretyczne podstawy kuchni malekularnej

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

Obsługa , magazynowanie i transport butli z gazami technicznymi (210-06/110-118/20)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

teoretyczne i praktyczne przygotowanie do obsługi , magazynowania i transportu butli z gazami technicznymi

Termin szkolenia: 2020-10-26

DOZÓR I EKSPLOATACJA URZĄDZEŃ INSTALACJI I SIECI ENERGETYCZNYCH- Grupa 3 pkt 6,7, 8 i 10 (210-02/027-112/16)

Miejsce: ul.Wiśniowa 56, 02-520 Warszawa

przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego

Termin szkolenia: 2016-03-16

Podstawy rachunkowości (270/022-318/22)

Miejsce: 09-402 Płock, ul. 1 Maja 7

Celem kształcenia jest teoretyczne i praktyczne przygotowanie uczestników do wykonywania zawodu: księgowy (kod zawodu 331301),.

Termin szkolenia: 2022-06-06