Nowoczesne trendy w tradycyjnej kuchni molekularnej wróć do
listy
Numer edycji: 210-01/003-118/2025
Cel szkolenia:
zwiększenie kompetencji uczniów w zakresie właściwości składników
wykorzystywanych w kuchni i ich struktury.
Szkolenie trwa:
H
Warunek uczestnictwa:
wykształcenie podstawowe, sprawność manualna
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Teoretyczne podstawy kuchni malekularnej
Organizator szkolenia
Nazwa
Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13
Kontakt
22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl
Adres
Inne kursy w tej kategorii
Miejsce: ul.Wiśniowa 56, 02-520 Warszawa
przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w ww. zakresie
Termin szkolenia: 2015-02-05
Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4
Podstawa prawna: rozporządzenie Ministra Pracy i Polityki Socjalnej z dnia 27 lipca 2004r. w sprawie szczegółowych zasad szkolenia w dziedzinie bezpieczeństwa i higieny pracy (Dz. U. Nr 180, poz. 1860).
Termin szkolenia: 2020-01-30
Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa
Przekazanie słuchaczom wiadomości dotyczących nauczania dla instruktorów praktycznej nauki zawodu
Termin szkolenia: 2022-05-30