Nowoczesne trendy w tradycyjnej kuchni molekularnej wróć do
listy
Numer edycji: 210-01/003-118/2025
Cel szkolenia:
zwiększenie kompetencji uczniów w zakresie właściwości składników
wykorzystywanych w kuchni i ich struktury.
Szkolenie trwa:
H
Warunek uczestnictwa:
wykształcenie podstawowe, sprawność manualna
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Teoretyczne podstawy kuchni malekularnej
Organizator szkolenia
Nazwa
Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13
Kontakt
22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl
Adres
Inne kursy w tej kategorii
Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa
teoretyczne i praktyczne przygotowanie do obsługi , magazynowania i transportu butli z gazami technicznymi
Termin szkolenia: 2020-10-26
Miejsce: ul.Wiśniowa 56, 02-520 Warszawa
przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego
Termin szkolenia: 2016-03-16
Miejsce: 09-402 Płock, ul. 1 Maja 7
Celem kształcenia jest teoretyczne i praktyczne przygotowanie uczestników do wykonywania zawodu: księgowy (kod zawodu 331301),.
Termin szkolenia: 2022-06-06