Nowoczesne trendy w tradycyjnej kuchni molekularnej wróć do listy

Numer edycji: 210-01/004-118/2025

Cel szkolenia:
zwiększenie kompetencji uczniów w zakresie właściwości składników wykorzystywanych w kuchni i ich struktury.
Szkolenie trwa:
H
Warunek uczestnictwa:
wykształcenie podstawowe, sprawność manualna
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Teoretyczne podstawy kuchni malekularnej

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

Język polski dla cudzoziemców (270/081-318/22)

Miejsce: 09-402 Płock, ul. 1 Maja 7

1) komunikowanie się w języku polskim w podstawowych sytuacjach codziennych związanych z organizacją życia w Polsce, podróżowaniem, załatwianiem spraw urzędowych; 2) pisanie krótkich tekstów oficjalnych i nieoficjalnych; 3) rozumienie najważniejszych treści i intencji zawartych w prostych tekstach pisanych i mówionych; 4) opanowanie podstawowego zasobu słownictwa, reguł gramatycznych, ortograficznych i interpunkcyjnych oraz wymowy i intonacji umożliwiających komunikowanie się z rodzimymi i nierodzimymi użytkownikami języka polskiego w oficjalnej i nieoficjalnej odmianie języka; 5) osiągnięcie przewidzianego na danym etapie kształcenia poziomu kompetencji komunikacyjnej oraz wiedzy o kulturze polskiej

Termin szkolenia: 2022-11-10

KIEROWCA WÓZKÓW JEZDNIOWYCH PODNOŚNIKOWYCH (210-04/022-018/19 MSKZ 10.03.04)

Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4

Przygotowanie do samodzielnego prowadzenia wózka jezdniowego z napędem silnikowym i wykonywania operacji manewrowych osprzętem wózka. Wydawane uprawnienia są bezterminowe.

Termin szkolenia: 2019-03-13

Kurs pedagogiczny (210-06/009-118/25)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

Przekazanie słuchaczom wiadomości dotyczących nauczania dla instruktorów praktycznej nauki zawodu

Termin szkolenia: 2025-02-05