Nowoczesne trendy w tradycyjnej kuchni molekularnej wróć do listy

Numer edycji: 210-01/004-118/2025

Cel szkolenia:
zwiększenie kompetencji uczniów w zakresie właściwości składników wykorzystywanych w kuchni i ich struktury.
Szkolenie trwa:
H
Warunek uczestnictwa:
wykształcenie podstawowe, sprawność manualna
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Teoretyczne podstawy kuchni malekularnej

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

OBSŁUGA BIURA WSPOMAGANA KOMPUTEREM (210-03/025-118/2015)

Miejsce: 05-120 Legionowo ul. Reymonta 6 B

przygowanie do obsługi komputera w zakresie prac biurowych

Termin szkolenia: 2015-10-22

DORADZTWO ZAWODOWE. POŚREDNICTWO PRACY. (210-05/080-118/18)

Miejsce: 05-800 Pruszków, ul. Jasna 2

Warsztaty mają na celu pomoc w znalezieniu pracy oraz podniesienie samooceny w gruncie zawodowym.

Termin szkolenia: 2018-11-05

ADR - KURS SPECJALISTYCZNY W ZAKRESIE PRZEWOZU W CYSTERNACH (210-04/007-014/20)

Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4

Zapoznanie kierowców pojazdów przewożących towary niebezpieczne z zagrożeniami wy-stępującymi podczas przewozu oraz przekazanie informacji niezbędnych dla zminimalizowania prawdopodobieństwa powstania wypadku, jak również przygotowanie ich do podjęcia działań zmierzających do ograniczenia skutków wypadku

Termin szkolenia: 2020-01-23