KUCHARZ wróć do listy

Numer edycji: 210-01/005-018/2025

Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
100H
Warunek uczestnictwa:
Brak
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia | BHP | Towaroznawstwo | Podstawowe zasady HACCP | Organizacja produkcji | Zajęcia z zakresu gotowaniab

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

OBSŁUGA URZĄDZEŃ DO NAPEŁNIANIA I OPRÓŻNIANIA ZBIORNIKÓW TRANSPORTOWYCH (210-04/052-118/16)

Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4

Zapoznanie z tematyką osób zajmujących się obsługą urzadzeń do napełniania i oprózniania zbiorników transportowych (cystern)

Termin szkolenia: 2016-08-18

ADR - KURS PODSTAWOWY (210-04/035-014/16)

Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4

Zapoznanie kierowców pojazdów przewożących towary niebezpieczne z zagrożeniami wy-stępującymi podczas przewozu oraz przekazanie informacji niezbędnych dla zminimalizowania prawdopodobieństwa powstania wypadku, jak również przygotowanie ich do podjęcia działań zmierzających do ograniczenia skutków wypadku.

Termin szkolenia: 2016-05-07

PALACZ KOTŁÓW CENTRALNEGO OGRZEWANIA NA PALIWA STAŁE, CIEKŁE I GAZOWE (210-03/002-112/2017)

Miejsce: 05-120 Legionowo ul. Reymonta 6 B

przygotowanie do egzaminu sprawdzającego kwalifikacje

Termin szkolenia: 2017-01-20