Numer edycji: 210-01/119-118/2015
Cel szkolenia:
teoretyczne i praktyczne przygotowanie słuchaczy do wykonywania podstawowych prac ewgastronomii
Szkolenie trwa:
50H
Warunek uczestnictwa:
badania na nosicielstwo
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Technologia gastronomiczna | Maszyny i urządzenia | Organizacja stanowiska pracy, zagadnienia BHP | Obróbka wstępna surowców | Podstawowe zasady HACCP | Zajęcia praktyczne
Organizator szkolenia
Nazwa
Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13
Kontakt
22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl
Adres
Inne kursy w tej kategorii
Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa
przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie dozoru oraz/lub eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci energetycznych cieplnych
Termin szkolenia: 2021-02-08
Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13
przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego
Termin szkolenia: 2022-03-07
Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa
przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie dozoru oraz eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci energetycznych cieplnych
Termin szkolenia: 2024-11-04