ASYSTENT KUCHARZA wróć do listy

Numer edycji: 210-01/119-118/2015

Cel szkolenia:
teoretyczne i praktyczne przygotowanie słuchaczy do wykonywania podstawowych prac ewgastronomii
Szkolenie trwa:
50H
Warunek uczestnictwa:
badania na nosicielstwo
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Technologia gastronomiczna | Maszyny i urządzenia | Organizacja stanowiska pracy, zagadnienia BHP | Obróbka wstępna surowców | Podstawowe zasady HACCP | Zajęcia praktyczne

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

DOZÓR ORAZ/LUB EKSPLOATACJA URZĄDZEŃ, INSTALACJI I SIECI ENERGETYCZNYCH - GRUPA 2 (210-06/007-012/21)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie dozoru oraz/lub eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci energetycznych cieplnych

Termin szkolenia: 2021-02-08

EKSPLOATACJA URZĄDZEŃ ELEKTROENERGETYCZNYCH GR. 1 (210-01/008-112/2022)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego

Termin szkolenia: 2022-03-07

Dozór oraz eksploatacja urządzeń, instalacji i sieci energetycznych - Grupa 2 (210-06/131-112/24)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie dozoru oraz eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci energetycznych cieplnych

Termin szkolenia: 2024-11-04