CARVING wróć do listy

Numer edycji: 210-01/125-118/2015

Cel szkolenia:
Teoretyczne i praktyczne przygotowanie uczestników kursu do wykonywania dekoracji z warzyw i owoców
Szkolenie trwa:
12H
Warunek uczestnictwa:
Brak
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Historia i pochodzenie carvingu | Omówienie zasad bezpieczeństwa przydatnych podczas pracy z narzedziami | Szczegółowy opis czynności i technik potrzebnych do wykonywania rzeźby | Wycinanie motywów roślinnych z warzyw | Rzeźbienie w owocach | Omówienie sposobów

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

SPAWANIE METODĄ MIG ORAZ TIG LUB MMA (210-06/014-312/17)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

Uzyskanie uprawnień w zakresie spawania blach i rur spoinami pachwinowymi w wybranej grupie materiałowej,metodą MIG, TIG, lub MMA – wg wymagań normy PN-EN ISO 9606-1.

Termin szkolenia: 2017-03-16

SZKOLENIE OKRESOWE DLA KIEROWCÓW (210-04/105-115/24)

Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4

Uzyskanie świadectwa kwalifikacji zawodowych dla kierowców

Termin szkolenia: 2024-11-29

EKSPLOATACJA URZĄDZEŃ, INSTALACJI I SIECI ELEKTROENERGETYCZNYCH - GRUPA 1 pkt 2,9,10 (210-06/112-112/18)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci elektroenergetycznych - Grupa 1 pkt. 2,9,10

Termin szkolenia: 2018-09-17