Numer edycji: 210-01/125-118/2015
Cel szkolenia:
Teoretyczne i praktyczne przygotowanie uczestników kursu do wykonywania dekoracji z warzyw i owoców
Szkolenie trwa:
12H
Warunek uczestnictwa:
Brak
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Historia i pochodzenie carvingu | Omówienie zasad bezpieczeństwa przydatnych podczas pracy z narzedziami | Szczegółowy opis czynności i technik potrzebnych do wykonywania rzeźby | Wycinanie motywów roślinnych z warzyw | Rzeźbienie w owocach | Omówienie sposobów
Organizator szkolenia
Nazwa
Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13
Kontakt
22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl
Adres
Inne kursy w tej kategorii
Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4
Przygotowanie słuchaczy do egzaminu sprawdzającego kwalifikacje
Termin szkolenia: 2023-02-22
Miejsce: 05-800 Pruszków, ul. Jasna 2
Szkolenie obejmuje teoretyczne i praktyczne przygotowanie słuchaczy do uzyskania kwalifikacji wymaganych przy obsłudze wózków jezdniowych.
Termin szkolenia: 2018-01-24
Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4
Przygotowanie słuchaczy do egzaminu sprawdzającego kwalifikacje
Termin szkolenia: 2025-04-09