Numer edycji: 210-01/125-118/2015
Cel szkolenia:
Teoretyczne i praktyczne przygotowanie uczestników kursu do wykonywania dekoracji z warzyw i owoców
Szkolenie trwa:
12H
Warunek uczestnictwa:
Brak
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Historia i pochodzenie carvingu | Omówienie zasad bezpieczeństwa przydatnych podczas pracy z narzedziami | Szczegółowy opis czynności i technik potrzebnych do wykonywania rzeźby | Wycinanie motywów roślinnych z warzyw | Rzeźbienie w owocach | Omówienie sposobów
Organizator szkolenia
Nazwa
Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13
Kontakt
22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl
Adres
Inne kursy w tej kategorii
Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa
Uzyskanie uprawnień w zakresie spawania blach i rur spoinami pachwinowymi w wybranej grupie materiałowej,metodą MIG, TIG, lub MMA – wg wymagań normy PN-EN ISO 9606-1.
Termin szkolenia: 2017-03-16
Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4
Uzyskanie świadectwa kwalifikacji zawodowych dla kierowców
Termin szkolenia: 2024-11-29
Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa
przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci elektroenergetycznych - Grupa 1 pkt. 2,9,10
Termin szkolenia: 2018-09-17