Numer edycji: 210-02/005-112/16
Cel szkolenia:
przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w ww. zakresie
Szkolenie trwa:
20H
Warunek uczestnictwa:
ukończone 18 lat, posiadanie praktyki
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Przepisy prawne dot.eksploatacji kotłów. | BHP | Podstawowe pojęcia z fizyki i chemii | Budowa kotłów i urządzeń pomocniczych | Eksploatacja kotłów
Organizator szkolenia
Nazwa
Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Wiśniowa 56
Kontakt
tel. 22 848-83-83 fax. 22 848-88-99
wisniowa@zdz.edu.pl
Adres
Inne kursy w tej kategorii
Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13
teoretyczne i praktyczne przygotowanie do obsługi gości w zakładach gastronomicznych
Termin szkolenia: 2024-10-07
Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13
Przygotowanie słuchaczy do zdania egzaminów potwierdzających wiedzę i umiejętności w zakresie poszczególnych modułów.
Termin szkolenia: 2016-11-14
Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4
Przygotowanie słuchaczy do egzaminu sprawdzającego kwalifikacje
Termin szkolenia: 2025-05-15