Numer edycji: 210-03/003-118/2015
Cel szkolenia:
przygotowanie do wykonywania zawodu pracownika małej gastronomii
Szkolenie trwa:
105H
Warunek uczestnictwa:
18 lat
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
bezpieczeństwo i higiena pracy, zasady GHP/GMP, system HACCP, profesjonalna obslug aklienta, organizacja punktu gastronomicznego, zajęcia praktyczne z zakresu gotowania, catering
Organizator szkolenia
Nazwa
Ośrodek Kształcenia Zawodowego w Legionowie
Kontakt
22 7745869
legionowo@zdz.edu.pl
Adres
Inne kursy w tej kategorii
Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4
Uzupełnienie zakresu uprawnień podstawowych o przewóz materiałów promieniotwórczych w ruchu krajowym i międzynarodowym
Termin szkolenia: 2015-12-17
Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13
przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego
Termin szkolenia: 2016-05-21
Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa
przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie dozoru oraz/lub eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci energetycznych cieplnych
Termin szkolenia: 2022-09-15