pomoc kuchenna - catering wróć do listy

Numer edycji: 210-03/003-118/2015

Cel szkolenia:
przygotowanie do wykonywania zawodu pracownika małej gastronomii
Szkolenie trwa:
105H
Warunek uczestnictwa:
18 lat
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
bezpieczeństwo i higiena pracy, zasady GHP/GMP, system HACCP, profesjonalna obslug aklienta, organizacja punktu gastronomicznego, zajęcia praktyczne z zakresu gotowania, catering

Organizator szkolenia

Nazwa

Ośrodek Kształcenia Zawodowego w Legionowie

Kontakt

22 7745869
legionowo@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

MAGAZYNIER Z OBSŁUGĄ KOMPUTEROWYCH PROGRAMÓW MAGAZYNOWYCH (210-05/022-118/17)

Miejsce: 05-800 Pruszków, ul. Jasna 2

Szkolenie obejmuje teoretyczne i praktyczne przygotowanie słuchaczy do uzyskania kwalifikacji wymaganych przy pracy na stanowisku magazyniera obsługującego komputer oraz obsługę kasy fiskalnej.

Termin szkolenia: 2017-03-30

ECDL STANDARD (210-01/079-118/2017)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

Przygotowanie słuchaczy do zdania egzaminów potwierdzających wiedzę i umiejętności w zakresie poszczególnych modułów.

Termin szkolenia: 2017-09-19

DOZÓR ORAZ EKSPLOATACJA URZĄDZEŃ, INSTALACJI I SIECI ENERGETYCZNYCH - GRUPA 3 (210-06/142-112/22)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie dozoru oraz/lub eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci energetycznych - Grupa 3

Termin szkolenia: 2022-11-23