pomoc kuchenna - catering wróć do listy

Numer edycji: 210-03/003-118/2015

Cel szkolenia:
przygotowanie do wykonywania zawodu pracownika małej gastronomii
Szkolenie trwa:
105H
Warunek uczestnictwa:
18 lat
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
bezpieczeństwo i higiena pracy, zasady GHP/GMP, system HACCP, profesjonalna obslug aklienta, organizacja punktu gastronomicznego, zajęcia praktyczne z zakresu gotowania, catering

Organizator szkolenia

Nazwa

Ośrodek Kształcenia Zawodowego w Legionowie

Kontakt

22 7745869
legionowo@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

FRYZJER (210-01/042-015/2017)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

Przygotowanie do wykonywania zadań zawodowych

Termin szkolenia: 2017-05-13

DOZÓR ORAZ EKSPLOATACJA URZĄDZEŃ, INSTALACJI I SIECI ENERGETYCZNYCH - GRUPA 3 (210-02/094-112/16)

Miejsce: ul.Wiśniowa 56, 02-520 Warszawa

przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie dozoru oraz/lub eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci energetycznych - Grupa 3

Termin szkolenia: 2016-11-22

ARCHIWISTA (210-01/019-118/2023)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

Przygotowanie do stosowania instrukcji kancelaryjnej

Termin szkolenia: 2023-05-08