Numer edycji: 210-03/003-118/2015
Cel szkolenia:
przygotowanie do wykonywania zawodu pracownika małej gastronomii
Szkolenie trwa:
105H
Warunek uczestnictwa:
18 lat
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
bezpieczeństwo i higiena pracy, zasady GHP/GMP, system HACCP, profesjonalna obslug aklienta, organizacja punktu gastronomicznego, zajęcia praktyczne z zakresu gotowania, catering
Organizator szkolenia
Nazwa
Ośrodek Kształcenia Zawodowego w Legionowie
Kontakt
22 7745869
legionowo@zdz.edu.pl
Adres
Inne kursy w tej kategorii
Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13
Przygotowanie do wykonywania zadań zawodowych
Termin szkolenia: 2017-05-13
Miejsce: ul.Wiśniowa 56, 02-520 Warszawa
przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie dozoru oraz/lub eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci energetycznych - Grupa 3
Termin szkolenia: 2016-11-22
Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13
Przygotowanie do stosowania instrukcji kancelaryjnej
Termin szkolenia: 2023-05-08