pomoc kuchenna - catering wróć do listy

Numer edycji: 210-03/003-118/2015

Cel szkolenia:
przygotowanie do wykonywania zawodu pracownika małej gastronomii
Szkolenie trwa:
105H
Warunek uczestnictwa:
18 lat
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
bezpieczeństwo i higiena pracy, zasady GHP/GMP, system HACCP, profesjonalna obslug aklienta, organizacja punktu gastronomicznego, zajęcia praktyczne z zakresu gotowania, catering

Organizator szkolenia

Nazwa

Ośrodek Kształcenia Zawodowego w Legionowie

Kontakt

22 7745869
legionowo@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

ADR - KURS SPECJALISTYCZNY W ZAKRESIE PRZEWOZU MATERIAŁÓW PROMIENIOTWÓRCZYCH KLASY 7 (210-04/088-014/15)

Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4

Uzupełnienie zakresu uprawnień podstawowych o przewóz materiałów promieniotwórczych w ruchu krajowym i międzynarodowym

Termin szkolenia: 2015-12-17

EKSPLOATACJA URZĄDZEŃ ELEKTROENERGETYCZNYCH GR. 1 (210-01/041-112/2016)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego

Termin szkolenia: 2016-05-21

DOZÓR ORAZ/LUB EKSPLOATACJA URZĄDZEŃ, INSTALACJI I SIECI ENERGETYCZNYCH - GRUPA 2 (210-06/114-112/22)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie dozoru oraz/lub eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci energetycznych cieplnych

Termin szkolenia: 2022-09-15