Numer edycji: 210-03/003-118/2015
Cel szkolenia:
przygotowanie do wykonywania zawodu pracownika małej gastronomii
Szkolenie trwa:
105H
Warunek uczestnictwa:
18 lat
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
bezpieczeństwo i higiena pracy, zasady GHP/GMP, system HACCP, profesjonalna obslug aklienta, organizacja punktu gastronomicznego, zajęcia praktyczne z zakresu gotowania, catering
Organizator szkolenia
Nazwa
Ośrodek Kształcenia Zawodowego w Legionowie
Kontakt
22 7745869
legionowo@zdz.edu.pl
Adres
Inne kursy w tej kategorii
Miejsce: 05-800 Pruszków, ul. Jasna 2
Szkolenie obejmuje teoretyczne i praktyczne przygotowanie słuchaczy do uzyskania kwalifikacji wymaganych przy pracy na stanowisku magazyniera obsługującego komputer oraz obsługę kasy fiskalnej.
Termin szkolenia: 2017-03-30
Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13
Przygotowanie słuchaczy do zdania egzaminów potwierdzających wiedzę i umiejętności w zakresie poszczególnych modułów.
Termin szkolenia: 2017-09-19
Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa
przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie dozoru oraz/lub eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci energetycznych - Grupa 3
Termin szkolenia: 2022-11-23