Numer edycji: 210-01/042-118/2016
Cel szkolenia:
nabycie umiejętności praktycznych / gotowania zgodnie z zasadami i przepisami kuchni orientalnej
Szkolenie trwa:
8H
Warunek uczestnictwa:
Badania na nosicielstwo. Brak przeciwwskazań.
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zajęcia praktyczne
Organizator szkolenia
Nazwa
Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13
Kontakt
22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl
Adres
Inne kursy w tej kategorii
Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13
Nabycie przez uczestników nowych umiejętności, które w bezpośredni sposób mogą zaowocować zwiększoną wydajnością i komfortem pracy przy komputerze.
Poznanie metod ułatwiających zwiększanie prędkości pisania z wykorzystaniem klawiatury komputerowej.
Termin szkolenia: 2017-11-24
Miejsce: 09-402 Płock, ul. 1 Maja 7
Uzyskanie wiedzy i zaświadczenia z zakresu środków ochrony roślin
Termin szkolenia: 2022-02-18
Miejsce: ul.Wiśniowa 56, 02-520 Warszawa
przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie dozoru oraz/lub eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci elektroenergetycznych - Grupa 1
Termin szkolenia: 2017-01-30