KUCHNIA ORIENTALNA wróć do listy

Numer edycji: 210-01/042-118/2016

Cel szkolenia:
nabycie umiejętności praktycznych / gotowania zgodnie z zasadami i przepisami kuchni orientalnej
Szkolenie trwa:
8H
Warunek uczestnictwa:
Badania na nosicielstwo. Brak przeciwwskazań.
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zajęcia praktyczne

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

ADR - KURS PODSTAWOWY (210-04/097-114/23)

Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4

Zapoznanie kierowców pojazdów przewożących towary niebezpieczne z zagrożeniami wy-stępującymi podczas przewozu oraz przekazanie informacji niezbędnych dla zminimalizowania prawdopodobieństwa powstania wypadku, jak również przygotowanie ich do podjęcia działań zmierzających do ograniczenia skutków wypadku.

Termin szkolenia: 2023-12-30

HAKOWY DŹWIGNIC - szkolenie realizowane na zlecenie firm dla grup zorganizowanych (210-06/152-118/21)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

Teoretyczne i praktyczne przygotowanie do wykonywania pracy hakowego suwnic i żurawi

Termin szkolenia: 2021-12-15

OPERATOR ŻURAWI PRZENOŚNYCH (210-03/013-118/2015)

Miejsce: 05-120 Legionowo ul. Reymonta 6 B

przygotowanie do egzaminu sprawdzającego kwalifikacje

Termin szkolenia: 2015-06-02