Numer edycji: 210-01/042-118/2016
Cel szkolenia:
nabycie umiejętności praktycznych / gotowania zgodnie z zasadami i przepisami kuchni orientalnej
Szkolenie trwa:
8H
Warunek uczestnictwa:
Badania na nosicielstwo. Brak przeciwwskazań.
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zajęcia praktyczne
Organizator szkolenia
Nazwa
Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13
Kontakt
22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl
Adres
Inne kursy w tej kategorii
Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4
Zapoznanie kierowców pojazdów przewożących towary niebezpieczne z zagrożeniami wy-stępującymi podczas przewozu oraz przekazanie informacji niezbędnych dla zminimalizowania prawdopodobieństwa powstania wypadku, jak również przygotowanie ich do podjęcia działań zmierzających do ograniczenia skutków wypadku.
Termin szkolenia: 2023-12-30
Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa
Teoretyczne i praktyczne przygotowanie do wykonywania pracy hakowego suwnic i żurawi
Termin szkolenia: 2021-12-15
Miejsce: 05-120 Legionowo ul. Reymonta 6 B
przygotowanie do egzaminu sprawdzającego kwalifikacje
Termin szkolenia: 2015-06-02