KUCHNIA ORIENTALNA wróć do listy

Numer edycji: 210-01/042-118/2016

Cel szkolenia:
nabycie umiejętności praktycznych / gotowania zgodnie z zasadami i przepisami kuchni orientalnej
Szkolenie trwa:
8H
Warunek uczestnictwa:
Badania na nosicielstwo. Brak przeciwwskazań.
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zajęcia praktyczne

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

SZYBKIE BEZWZROKOWE PISANIE NA KLAWIATURZE KOMPUTEROWEJ (210-01/097-118/2017)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

Nabycie przez uczestników nowych umiejętności, które w bezpośredni sposób mogą zaowocować zwiększoną wydajnością i komfortem pracy przy komputerze. Poznanie metod ułatwiających zwiększanie prędkości pisania z wykorzystaniem klawiatury komputerowej.

Termin szkolenia: 2017-11-24

Stosowanie środków ochrony roślin sprzętem naziemnym z wyłączeniem sprzętu montowanego na pojazdach szynowych oraz innego sprzętu stosowanego w kolejnictwie – kurs uzupełniający (270/005-018/22)

Miejsce: 09-402 Płock, ul. 1 Maja 7

Uzyskanie wiedzy i zaświadczenia z zakresu środków ochrony roślin

Termin szkolenia: 2022-02-18

DOZÓR ORAZ EKSPLOATACJA URZĄDZEŃ, INSTALACJI I SIECI ELEKTROENERGETYCZNYCH - GRUPA 1 (210-02/005-012/17)

Miejsce: ul.Wiśniowa 56, 02-520 Warszawa

przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie dozoru oraz/lub eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci elektroenergetycznych - Grupa 1

Termin szkolenia: 2017-01-30