CARVING wróć do listy

Numer edycji: 210-01/044 -118/2016

Cel szkolenia:
Teoretyczne i praktyczne przygotowanie uczestników kursu do wykonywania dekoracji z warzyw i owoców
Szkolenie trwa:
10H
Warunek uczestnictwa:
Brak
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Historia i pochodzenie carvingu | Omówienie zasad bezpieczeństwa przydatnych podczas pracy z narzedziami | Szczegółowy opis czynności i technik potrzebnych do wykonywania rzeźby | Wycinanie motywów roślinnych z warzyw | Rzeźbienie w owocach | Omówienie sposobów

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

Opiekun w żłobku lub klubie dziecięcym (210-01/005-118/2023)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

Celem szkolenia jest teoretyczne i praktyczne przygotowanie słuchaczy w zakresie zasad organizowania i sprawowania opieki nad dziećmi w wieku do lat 3.

Termin szkolenia: 2023-02-03

MALARZ (210-06/016-018/16)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

Usługa ma charakter edukacyjny. Kurs ma na celu zdobycie podstawowej wiedzy teoretycznej oraz przygotowanie uczestników do samodzielnego wykonywania prac malarskich pomieszczeń biurowych lub mieszkalnych przy zachowaniu wymagań higieniczno – sanitarnych i bezpieczeństwa pracy oraz ochrony środowiska

Termin szkolenia: 2016-06-06

OBSŁUGA SUWNIC, WCIĄGNIKÓW I WCIĄGAREK STEROWANYCH Z POZIOMU ROBOCZEGO LUB Z KABINY ORAZ ŻURAWI STACJONARNYCH WARSZTATOWYCH (210-06/050-112/22)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

Przygotowanie uczestników szkolenia do zdania egzaminu potwierdzającego kwalifikacje i uzyskania uprawnienia w zakresie obsługi suwnic sterowanych z poziomu roboczego w kategorii I S: suwnice, wciągniki i wciągarki sterowane z poziomu roboczego lub z kabiny oraz żurawie stacjonarne warsztatowe.

Termin szkolenia: 2022-04-12