CARVING wróć do listy

Numer edycji: 210-01/044 -118/2016

Cel szkolenia:
Teoretyczne i praktyczne przygotowanie uczestników kursu do wykonywania dekoracji z warzyw i owoców
Szkolenie trwa:
10H
Warunek uczestnictwa:
Brak
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Historia i pochodzenie carvingu | Omówienie zasad bezpieczeństwa przydatnych podczas pracy z narzedziami | Szczegółowy opis czynności i technik potrzebnych do wykonywania rzeźby | Wycinanie motywów roślinnych z warzyw | Rzeźbienie w owocach | Omówienie sposobów

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

OBSŁUGA WÓZKÓW JEZDNIOWYCH PODNOŚNIKOWYCH (210-05/005-118/20)

Miejsce: 05-800 Pruszków, ul. Jasna 2

Szkolenie obejmuje teoretyczne i praktyczne przygotowanie słuchaczy do uzyskanie kwalifikacji wymaganych przy obsłudze wózków jezdniowych podnośnikowych.

Termin szkolenia: 2020-01-22

EKSPLOATACJA URZĄDZEŃ, INSTALACJI I SIECI ELEKTROENERGETYCZNYCH - GRUPA 1 pkt 2,9,10 (210-06//006-112/20)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci elektroenergetycznych - Grupa 1 pkt. 2,9,10

Termin szkolenia: 2020-01-21

OBSŁUGA BUTLI Z GAZAMI MEDYCZNYMI (210-01/034-118/2016)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

podnoszenie kwalifikacji zawodowych osób zatrudnionych na stanowiskach pracy dozoru i bezpośredniej obsługi ww. urządzeń / instalacji w jednostkach organizacyjnych służby zdrowia.

Termin szkolenia: 2016-05-10