KUCHARZ Z MODUŁEM JĘZYKA POLSKIEGO wróć do listy

Numer edycji: 210-01/037-018/2016

Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
171H
Warunek uczestnictwa:
Badania na nosicielstwo, brak przeciwwskazań
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Organizacja produkcji

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

DORADZTWO DOTYCZĄCE ŚRODKÓW OCHRONY ROŚLIN - SZKOLENIE PODSTAWOWE (210-01/064-018/2017)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

przyuczenie

Termin szkolenia: 2017-06-23

DOZÓR ORAZ EKSPLOATACJA URZĄDZEŃ, INSTALACJI I SIECI ELEKTROENERGETYCZNYCH - GRUPA 1 (210-02/060-112/2017)

Miejsce: ul.Wiśniowa 56, 02-520 Warszawa

przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie dozoru oraz/lub eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci elektroenergetycznych - Grupa 1

Termin szkolenia: 2017-07-25

Zastosowania nowych procesów i narzędzi pracy - wdrożenie nowej linii produkcyjnej do stolarki aluminiowej (210-04/089-118/24)

Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4

Opracowanie i wdrożenie standaryzowanych procedur produkcji oraz instrukcji pracy

Termin szkolenia: 2024-10-04