KUCHARZ Z MODUŁEM JĘZYKA POLSKIEGO wróć do
listy
Numer edycji: 210-01/037-018/2016
Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
171H
Warunek uczestnictwa:
Badania na nosicielstwo, brak przeciwwskazań
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Organizacja produkcji
Organizator szkolenia
Nazwa
Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13
Kontakt
22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl
Adres
Inne kursy w tej kategorii
Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13
przyuczenie
Termin szkolenia: 2017-06-23
Miejsce: ul.Wiśniowa 56, 02-520 Warszawa
przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie dozoru oraz/lub eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci elektroenergetycznych - Grupa 1
Termin szkolenia: 2017-07-25
Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4
Opracowanie i wdrożenie standaryzowanych procedur produkcji oraz instrukcji pracy
Termin szkolenia: 2024-10-04