KUCHARZ Z MODUŁEM JĘZYKA POLSKIEGO wróć do listy

Numer edycji: 210-01/037-018/2016

Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
171H
Warunek uczestnictwa:
Badania na nosicielstwo, brak przeciwwskazań
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Organizacja produkcji

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

ADR - KURS PODSTAWOWY (210-04/073-114/21)

Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4

Zapoznanie kierowców pojazdów przewożących towary niebezpieczne z zagrożeniami wy-stępującymi podczas przewozu oraz przekazanie informacji niezbędnych dla zminimalizowania prawdopodobieństwa powstania wypadku, jak również przygotowanie ich do podjęcia działań zmierzających do ograniczenia skutków wypadku.

Termin szkolenia: 2021-09-25

WIZAŻ (210-01/025-118/2022)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

teoretyczne i praktyczne przygotowanie słuchaczy do wykonywania usług w zakresie postaw wizażu i stylizacji

Termin szkolenia: 2022-08-09

Dozór oraz eksploatacja urządzeń, instalacji i sieci elektroenergetycznych - Grupa 1 (210-06/080-012/20)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie dozoru oraz eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci elektroenergetycznych

Termin szkolenia: 2020-09-28