KUCHARZ wróć do listy

Numer edycji: 210-01/033-018/2016

Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
131H
Warunek uczestnictwa:
badania na nosicielstwo, brak przeciwwskazań zdrowotnych
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia | BHP | Towaroznawstwo | Podstawowe zasady HACCP | Organizacja produkcji | Zajęcia praktyczne z zakresu gotowania

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

Stosowanie środków ochrony roślin sprzętem naziemnym z wyłączeniem sprzętu montowanego na pojazdach szynowych oraz innego sprzętu stosowanego w kolejnictwie – kurs uzupełniający (270/023-018/23)

Miejsce: 09-402 Płock, ul. 1 Maja 7

Uzyskanie wiedzy i zaświadczenia z zakresu środków ochrony roślin

Termin szkolenia: 2023-02-10

SPAWANIE METODĄ MIG ORAZ TIG LUB MMA (210-06/039-312/16)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

Uzyskanie uprawnień w zakresie spawania blach i rur spoinami pachwinowymi w wybranej grupie materiałowej,metodą MIG, TIG, lub MMA – wg wymagań normy PN-EN ISO 9606-1.

Termin szkolenia: 2016-11-29

Fryzjer z elementami stylizacji (270/015-318/21)

Miejsce: 09-402 Płock, ul. 1 Maja 7

Przygotowanie uczestnika do samodzielnej pracy na stanowisku specjalisty od przedłużania i zagęszczania włosów.

Termin szkolenia: 2021-03-24