Numer edycji: 210-01/033-018/2016
Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
131H
Warunek uczestnictwa:
badania na nosicielstwo, brak przeciwwskazań zdrowotnych
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia | BHP | Towaroznawstwo | Podstawowe zasady HACCP | Organizacja produkcji | Zajęcia praktyczne z zakresu gotowania
Organizator szkolenia
Nazwa
Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13
Kontakt
22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl
Adres
Inne kursy w tej kategorii
Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13
Aktualizacja i uzupełnienie wiedzy i umiejętności z zakresu bhp.
Podstawa prawna: rozporządzenie Ministra Gospodarki i Pracy z dnia 27 lipca 2004r. w sprawie szkolenia w dziedzinie bezpieczeństwa i higieny pracy (Dz. U. Nr 180, poz. 1860).
Termin szkolenia: 2018-04-06
Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13
Przygotowanie teoretyczne i praktyczne do wykonywania zabiegów kosmetycznych
Termin szkolenia: 2017-10-06
Miejsce: 09-402 Płock, ul. 1 Maja 7
Przygotowanie teoretyczne i praktyczne do wykonywania zawodu magazyniera
Termin szkolenia: 2023-09-14