Numer edycji: 210-01/033-018/2016
Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
131H
Warunek uczestnictwa:
badania na nosicielstwo, brak przeciwwskazań zdrowotnych
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia | BHP | Towaroznawstwo | Podstawowe zasady HACCP | Organizacja produkcji | Zajęcia praktyczne z zakresu gotowania
Organizator szkolenia
Nazwa
Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13
Kontakt
22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl
Adres
Inne kursy w tej kategorii
Miejsce: 09-402 Płock, ul. 1 Maja 7
Uzyskanie wiedzy i zaświadczenia z zakresu środków ochrony roślin
Termin szkolenia: 2023-02-10
Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa
Uzyskanie uprawnień w zakresie spawania blach i rur spoinami pachwinowymi w wybranej grupie materiałowej,metodą MIG, TIG, lub MMA – wg wymagań normy PN-EN ISO 9606-1.
Termin szkolenia: 2016-11-29
Miejsce: 09-402 Płock, ul. 1 Maja 7
Przygotowanie uczestnika do samodzielnej pracy na stanowisku specjalisty od przedłużania i zagęszczania włosów.
Termin szkolenia: 2021-03-24