KUCHARZ wróć do listy

Numer edycji: 210-01/033-018/2016

Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
131H
Warunek uczestnictwa:
badania na nosicielstwo, brak przeciwwskazań zdrowotnych
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia | BHP | Towaroznawstwo | Podstawowe zasady HACCP | Organizacja produkcji | Zajęcia praktyczne z zakresu gotowania

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

BHP- SZKOLENIE OKRESOWE DLA PRACOWNIKÓW ADMINISTRACYJNO-BIUROWYCH (210-01/025-113/2018)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

Aktualizacja i uzupełnienie wiedzy i umiejętności z zakresu bhp. Podstawa prawna: rozporządzenie Ministra Gospodarki i Pracy z dnia 27 lipca 2004r. w sprawie szkolenia w dziedzinie bezpieczeństwa i higieny pracy (Dz. U. Nr 180, poz. 1860).

Termin szkolenia: 2018-04-06

KOSMETYKA (210-01/113-018/2017)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

Przygotowanie teoretyczne i praktyczne do wykonywania zabiegów kosmetycznych

Termin szkolenia: 2017-10-06

Magazynier z obsługą wózka jezdniowego (270/091-318/23)

Miejsce: 09-402 Płock, ul. 1 Maja 7

Przygotowanie teoretyczne i praktyczne do wykonywania zawodu magazyniera

Termin szkolenia: 2023-09-14