Numer edycji: 210-01/043-018/2016
Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
131H
Warunek uczestnictwa:
badania na nosicielstwo, brak przeciwwskazań zdrowotnych
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia | BHP | Towaroznawstwo | Podstawowe zasady HACCP | Organizacja produkcji | Zajęcia praktyczne z zakresu gotowania
Organizator szkolenia
Nazwa
Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13
Kontakt
22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl
Adres
Inne kursy w tej kategorii
Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4
Przygotowanie słuchaczy do egzaminu sprawdzającego kwalifikacje
Termin szkolenia: 2016-02-22
Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa
Głównym celem szkolenia jest przygotowanie uczestników do zdania egzaminu i uzyskania uprawnień spawacza metodą TIG we wskazanym zakresie wg wymagań normy PN-EN ISO 9606-1.
Termin szkolenia: 2017-09-25
Miejsce: ul.Wiśniowa 56, 02-520 Warszawa
przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie dozoru oraz/lub eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci energetycznych cieplnych
Termin szkolenia: 2017-04-04