KUCHARZ wróć do listy

Numer edycji: 210-01/043-018/2016

Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
131H
Warunek uczestnictwa:
badania na nosicielstwo, brak przeciwwskazań zdrowotnych
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia | BHP | Towaroznawstwo | Podstawowe zasady HACCP | Organizacja produkcji | Zajęcia praktyczne z zakresu gotowania

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

BEZPIECZNA WYMIANA BUTLI (210-05/030-018/16)

Miejsce: 05-800 Pruszków, ul. Jasna 2

Szkolenie ma na celu teoretyczne i praktyczne przygotowanie słuchaczy do wymiany butli w wózkach jezdniowych zasilanych paliwem gazowym.

Termin szkolenia: 2016-06-13

OBSŁUGA URZĄDZEŃ ENERGETYCZNYCH (GAZOWYCH) (210-05/031-112/17)

Miejsce: 05-800 Pruszków, ul. Jasna 2

Przygotowanie słuchaczy do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie dozoru i eksploatacji urządzeń i instalacji energetycznych gazowych, zgodnie z rozporządzeniem Ministra Klimatu i Środowiska z dn. 01.07.2022 r. w sprawie szczegółowych zasad stwierdzania posiadania kwalifikacji przez osoby zajmujące się eksploatacją urządzeń, instalacji i sieci (Dz. U. z 2022, poz. 1392) w zakresie dozoru i eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci energetycznych.

Termin szkolenia: 2017-04-24

SZKOLENIE OKRESOWE DLA KIEROWCÓW (210-04/096-115/23)

Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4

Uzyskanie świadectwa kwalifikacji zawodowych dla kierowców

Termin szkolenia: 2023-12-28