KUCHARZ wróć do listy

Numer edycji: 210-01/043-018/2016

Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
131H
Warunek uczestnictwa:
badania na nosicielstwo, brak przeciwwskazań zdrowotnych
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia | BHP | Towaroznawstwo | Podstawowe zasady HACCP | Organizacja produkcji | Zajęcia praktyczne z zakresu gotowania

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

ZASADY OBSŁUGI URZĄDZEŃ TRANSPORTU BLISKIEGO- WÓZKI JEZDNIOWE PODNOŚNIKOWE (210-04/016-318/16)

Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4

Przygotowanie słuchaczy do egzaminu sprawdzającego kwalifikacje

Termin szkolenia: 2016-02-22

SPAWANIE SPOINAMI PACHWINOWYMI BLACH I RUR ZE STALI WYSOKOSTOPOWYCH METODĄ TIG (210-06/037-312/17)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

Głównym celem szkolenia jest przygotowanie uczestników do zdania egzaminu i uzyskania uprawnień spawacza metodą TIG we wskazanym zakresie wg wymagań normy PN-EN ISO 9606-1.

Termin szkolenia: 2017-09-25

DOZÓR ORAZ/LUB EKSPLOATACJA URZĄDZEŃ, INSTALACJI I SIECI ENERGETYCZNYCH - GRUPA 2 (210-02/030-112/17)

Miejsce: ul.Wiśniowa 56, 02-520 Warszawa

przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie dozoru oraz/lub eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci energetycznych cieplnych

Termin szkolenia: 2017-04-04