KUCHARZ wróć do listy

Numer edycji: 210-01/057-018/2016

Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
131H
Warunek uczestnictwa:
badania na nosicielstwo, brak przeciwwskazań zdrowotnych
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia | BHP | Towaroznawstwo | Podstawowe zasady HACCP | Organizacja produkcji | Zajęcia praktyczne z zakresu gotowania

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

KIEROWCA OPERATOR WÓZKÓW JEZDNIOWYCH (210-03/005-118/2016)

Miejsce: 05-120 Legionowo ul. Reymonta 6 B

przygotowanie do obsługi wózków jezdniowych i bezpiecznej wymiany butli

Termin szkolenia: 2016-03-15

DOZÓR oraz EKSPLOATACJA URZĄDZEŃ, INSTALACJI i SIECI ELEKTROENERGETYCZNYCH - GRUPA 1 (210-06/041-112/24)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie dozoru oraz eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci elektroenergetycznych

Termin szkolenia: 2024-04-15

MAGAZYNIER Z OBSŁUGĄ WÓZKÓW JEZDNIOWYCH (210-04/045-118/19)

Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4

przyuczenie słuchaczy do wykonywania czynności w zakresie organizacji i techniki pracy w magazynach, spedycji i obsługi komputera, oraz umiejętności jazdy wózkami jezdniowymi z napędem silnikowym

Termin szkolenia: 2019-05-08