Numer edycji: 210-01/057-018/2016
Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
131H
Warunek uczestnictwa:
badania na nosicielstwo, brak przeciwwskazań zdrowotnych
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia | BHP | Towaroznawstwo | Podstawowe zasady HACCP | Organizacja produkcji | Zajęcia praktyczne z zakresu gotowania
Organizator szkolenia
Nazwa
Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13
Kontakt
22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl
Adres
Inne kursy w tej kategorii
Miejsce: 05-120 Legionowo ul. Reymonta 6 B
przygotowanie do obsługi wózków jezdniowych i bezpiecznej wymiany butli
Termin szkolenia: 2016-03-15
Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa
przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie dozoru oraz eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci elektroenergetycznych
Termin szkolenia: 2024-04-15
Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4
przyuczenie słuchaczy do wykonywania czynności w zakresie organizacji i techniki pracy w magazynach, spedycji i obsługi komputera, oraz umiejętności jazdy wózkami jezdniowymi z napędem silnikowym
Termin szkolenia: 2019-05-08