PRZESTRZEGANIE ZASAD GHP/GMP wróć do listy

Numer edycji: 210-01/067-118/2017

Cel szkolenia:
Zaznajomienie z podstawowymi zagadnieniami higieny dla osób zatrudnionych przy produkcji, przygotowaniu i obrocie środkami spożywczymi
Szkolenie trwa:
8H
Warunek uczestnictwa:
-
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Przepisy prawne obowiązujące w UE

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

SPAWANIE BLACH I RUR ZE STALI NIESTOPOWYCH SPOINAMI PACHWINOWYMI METODĄ MAG (135-1) (210-06/104-112/19)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

Głównym celem szkolenia jest przygotowanie uczestników do zdania egzaminu i uzyskania uprawnień spawacza metodą MAG we wskazanym zakresie wg wymagań normy PN-EN ISO 9606-1.

Termin szkolenia: 2019-09-09

DOZÓR ORAZ EKSPLOATACJA URZĄDZEŃ, INSTALACJI I SIECI ELEKTROENERGETYCZNYCH - GRUPA 1 (210-02/019-112/17)

Miejsce: ul.Wiśniowa 56, 02-520 Warszawa

przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie dozoru oraz/lub eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci elektroenergetycznych - Grupa 1

Termin szkolenia: 2017-03-07

SPAWANIE ELEKTRYCZNE (210-06/057-112/18)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

nabycie wiedzy teoretycznej i umiejętności praktycznych w zakresie wybranej metody spawania elektrycznego

Termin szkolenia: 2018-04-16