PRZESTRZEGANIE ZASAD GHP/GMP wróć do
listy
Numer edycji: 210-01/067-118/2017
Cel szkolenia:
Zaznajomienie z podstawowymi zagadnieniami higieny dla osób zatrudnionych przy produkcji, przygotowaniu i obrocie środkami spożywczymi
Szkolenie trwa:
8H
Warunek uczestnictwa:
-
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Przepisy prawne obowiązujące w UE
Organizator szkolenia
Nazwa
Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13
Kontakt
22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl
Adres
Inne kursy w tej kategorii
Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa
Głównym celem szkolenia jest przygotowanie uczestników do zdania egzaminu i uzyskania uprawnień spawacza metodą MAG we wskazanym zakresie wg wymagań normy PN-EN ISO 9606-1.
Termin szkolenia: 2019-09-09
Miejsce: ul.Wiśniowa 56, 02-520 Warszawa
przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie dozoru oraz/lub eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci elektroenergetycznych - Grupa 1
Termin szkolenia: 2017-03-07
Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa
nabycie wiedzy teoretycznej i umiejętności praktycznych w zakresie wybranej metody spawania elektrycznego
Termin szkolenia: 2018-04-16