PRZESTRZEGANIE ZASAD GHP/GMP wróć do
listy
Numer edycji: 210-01/067-118/2017
Cel szkolenia:
Zaznajomienie z podstawowymi zagadnieniami higieny dla osób zatrudnionych przy produkcji, przygotowaniu i obrocie środkami spożywczymi
Szkolenie trwa:
8H
Warunek uczestnictwa:
-
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Przepisy prawne obowiązujące w UE
Organizator szkolenia
Nazwa
Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13
Kontakt
22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl
Adres
Inne kursy w tej kategorii
Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa
przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie dozoru oraz eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci elektroenergetycznych
Termin szkolenia: 2020-06-25
Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13
zapoznanie uczestników z podstawami gotowania ze szczególnym uwzględnieniem przepisów kuchni polskiej
Termin szkolenia: 2021-12-01
Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4
Przygotowanie do samodzielnego prowadzenia wózka jezdniowego z napędem silnikowym i wykonywania operacji manewrowych osprzętem wózka. Wydawane uprawnienia są bezterminowe.
Termin szkolenia: 2018-10-01