PRZESTRZEGANIE ZASAD GHP/GMP wróć do
listy
Numer edycji: 210-01/067-118/2017
Cel szkolenia:
Zaznajomienie z podstawowymi zagadnieniami higieny dla osób zatrudnionych przy produkcji, przygotowaniu i obrocie środkami spożywczymi
Szkolenie trwa:
8H
Warunek uczestnictwa:
-
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Przepisy prawne obowiązujące w UE
Organizator szkolenia
Nazwa
Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13
Kontakt
22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl
Adres
Inne kursy w tej kategorii
Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13
przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego
Termin szkolenia: 2017-10-06
Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Termin szkolenia: 2019-03-26
Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa
PRZYGOTOWANIE UCZESTNIKÓW SZKOLENIA DO EGZAMINU KWALIFIKACYJNEGO W ZAKRESIE DOZORU ORAZ/LUB EKSPLOATACJI URZĄDZEŃ, INSTALACJI I SIECI ELEKTROENERGETYCZNYCH
Termin szkolenia: 2021-06-21