PRZESTRZEGANIE ZASAD GHP/GMP wróć do listy

Numer edycji: 210-01/067-118/2017

Cel szkolenia:
Zaznajomienie z podstawowymi zagadnieniami higieny dla osób zatrudnionych przy produkcji, przygotowaniu i obrocie środkami spożywczymi
Szkolenie trwa:
8H
Warunek uczestnictwa:
-
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Przepisy prawne obowiązujące w UE

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

DOZÓR oraz EKSPLOATACJA URZĄDZEŃ, INSTALACJI i SIECI ELEKTROENERGETYCZNYCH - GRUPA 1 (210-06/038-112/20)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie dozoru oraz eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci elektroenergetycznych

Termin szkolenia: 2020-06-25

Kuchnia polska (210-01/030-118/2021)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

zapoznanie uczestników z podstawami gotowania ze szczególnym uwzględnieniem przepisów kuchni polskiej

Termin szkolenia: 2021-12-01

KIEROWCA WÓZKÓW JEZDNIOWYCH PODNOŚNIKOWYCH (210-04/066-018/2018 KZDRM pod dz. 10.3.4)

Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4

Przygotowanie do samodzielnego prowadzenia wózka jezdniowego z napędem silnikowym i wykonywania operacji manewrowych osprzętem wózka. Wydawane uprawnienia są bezterminowe.

Termin szkolenia: 2018-10-01