PRAKTYCZNE ZASTOSOWANIE DOBRYCH PRAKTYK HIGIENICZNYCH I PRODUKCYJNYCH W ZAKŁADZIE ŻYWIENIA ZBIOROWEGO wróć do listy

Numer edycji: 210-01/078-118/2017

Cel szkolenia:
Zaznajomienie z podstawowymi zagadnieniami higieny dla osób zatrudnionych przy produkcji, przygotowaniu i obrocie środkami spożywczymi
Szkolenie trwa:
6H
Warunek uczestnictwa:
-
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Przepisy prawne obowiązujące w UE

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

DOZÓR ORAZ EKSPLOATACJA URZĄDZEŃ, INSTALACJI I SIECI ENERGETYCZNYCH - GRUPA 3 (210-06/128-112/22)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie dozoru oraz/lub eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci energetycznych - Grupa 3

Termin szkolenia: 2022-10-22

KIEROWCA OPERATOR WÓZKÓW JEZDNIOWYCH Z BEZPIECZNĄ WYMIANĄ BUTLI (210-05/046-018/16)

Miejsce: 05-800 Pruszków, ul. Jasna 2

Szkolenie obejmuje teoretyczne i praktyczne przygotowanie słuchaczy do uzyskania kwalifikacji wymaganych przy obsłudze wózków jezdniowych.

Termin szkolenia: 2016-09-09

POMOC KUCHARZA (210-01/015-118/2017)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

przygotowanie do wykonywania podstawowych prac w gastronomii

Termin szkolenia: 2017-02-16