KIEROWCA WÓZKÓW JEZDNIOWYCH wróć do listy

Numer edycji: 210-04/087-018/2017KZDRM pod dz. 10.3.4

Cel szkolenia:
Przygotowanie do samodzielnego prowadzenia wózka jezdniowego z napędem silnikowym i wykonywania operacji manewrowych osprzętem wózka. Wydawane uprawnienia są bezterminowe.
Szkolenie trwa:
121H
Warunek uczestnictwa:
Posiadanie wykształcenia podstawowego, przedstawienie zaświadczenia lekarskiego.
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Obejmuje: typy stosowanych wózków jezdniowych, budowę wózka, czynności operatora przy obsłudze wózków przed podjęciem pracy i po pracy wózkami, czynności operatora w czasie pracy wózkami, wiadomości z zakresu ładunkoznawstwa, wiadomości z zakresu bhp, praktyczną naukę jazdy i manewrowania osprzętem wózków.

Organizator szkolenia

Nazwa

Ośrodek Ksztalcenia Zawodowego w Garwolinie

Kontakt

25 682 29 11 // 662 056 195
garwolin@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

Mój biznes w sieci (500/008-118/20)

Miejsce: ul. Komunalna 6

Nabycie umiejętności pozwalających na otwarcie własnego, nowoczesnego biznesu w sieci internetowej

Termin szkolenia: 2020-02-06

Język polski dla cudzoziemców (270/036-318/23)

Miejsce: 09-402 Płock, ul. 1 Maja 7

1) komunikowanie się w języku polskim w podstawowych sytuacjach codziennych związanych z organizacją życia w Polsce, podróżowaniem, załatwianiem spraw urzędowych; 2) pisanie krótkich tekstów oficjalnych i nieoficjalnych; 3) rozumienie najważniejszych treści i intencji zawartych w prostych tekstach pisanych i mówionych; 4) opanowanie podstawowego zasobu słownictwa, reguł gramatycznych, ortograficznych i interpunkcyjnych oraz wymowy i intonacji umożliwiających komunikowanie się z rodzimymi i nierodzimymi użytkownikami języka polskiego w oficjalnej i nieoficjalnej odmianie języka; 5) osiągnięcie przewidzianego na danym etapie kształcenia poziomu kompetencji komunikacyjnej oraz wiedzy o kulturze polskiej

Termin szkolenia: 2023-02-25

PODSTAWY DEKORACJI CUKIERNICZYCH (210-01/020-118/2017)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

zapoznanie z technologią przygotowywania ciast, wypieków i kremów oraz przygotowanie do samodzielnego wykonywania różnego rodzaju ciast, kremów i deserów.

Termin szkolenia: 2017-02-27