KUCHARZ wróć do listy

Numer edycji: 210-01/018-018/2018

Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
100H
Warunek uczestnictwa:
Brak
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia | BHP | Towaroznawstwo | Podstawowe zasady HACCP | Organizacja produkcji | Zajęcia z zakresu gotowaniab

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

KUCHARZ (210-01/051-118/2018)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych

Termin szkolenia: 2018-09-25

OBSŁUGA KAS FISKALNYCH (210-01/010-118/2021)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

Teoretyczne i praktyczne przygotowanie uczestników do pracy na stanowisku sprzedawcy, kasjera z obsługą kas fiskalnych i terminali płatniczych.

Termin szkolenia: 2021-06-21

OPIEKUNKA OSÓB STARSZYCH (210-02/105-118/16)

Miejsce: ul.Wiśniowa 56, 02-520 Warszawa

przygotowanie do wykonywania profesjonalnej opieki nad osobą starszą

Termin szkolenia: 2016-11-28