KUCHARZ wróć do listy

Numer edycji: 210-01/018-018/2018

Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
100H
Warunek uczestnictwa:
Brak
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia | BHP | Towaroznawstwo | Podstawowe zasady HACCP | Organizacja produkcji | Zajęcia z zakresu gotowaniab

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

OBSŁUGA KAS FISKALNYCH (210-01/023-118/2024)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

Teoretyczne i praktyczne przygotowanie uczestników do pracy na stanowisku sprzedawcy, kasjera z obsługą kas fiskalnych i terminali płatniczych.

Termin szkolenia: 2024-10-15

Język polski dla cudzoziemców (270/045-318/23)

Miejsce: 09-402 Płock, ul. 1 Maja 7

1) komunikowanie się w języku polskim w podstawowych sytuacjach codziennych związanych z organizacją życia w Polsce, podróżowaniem, załatwianiem spraw urzędowych; 2) pisanie krótkich tekstów oficjalnych i nieoficjalnych; 3) rozumienie najważniejszych treści i intencji zawartych w prostych tekstach pisanych i mówionych; 4) opanowanie podstawowego zasobu słownictwa, reguł gramatycznych, ortograficznych i interpunkcyjnych oraz wymowy i intonacji umożliwiających komunikowanie się z rodzimymi i nierodzimymi użytkownikami języka polskiego w oficjalnej i nieoficjalnej odmianie języka; 5) osiągnięcie przewidzianego na danym etapie kształcenia poziomu kompetencji komunikacyjnej oraz wiedzy o kulturze polskiej

Termin szkolenia: 2023-03-18

OBSŁUGA KAS FISKALNYCH (210-01/010-118/2021)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

Teoretyczne i praktyczne przygotowanie uczestników do pracy na stanowisku sprzedawcy, kasjera z obsługą kas fiskalnych i terminali płatniczych.

Termin szkolenia: 2021-06-21