KIEROWCA OPERATOR WÓZKÓW JEZDNIOWYCH PODNOŚNIKOWYCH Z WYŁĄCZENIEM SPECJALIZOWANYCH wróć do listy

Numer edycji: 210-06/066-118/18

Cel szkolenia:
teoretyczne i praktyczne przygotowanie do uzyskania kwalifikacji wymaganych przy obsłudze wózków jezdniowych z napędem silnikowym
Szkolenie trwa:
45H
Warunek uczestnictwa:
ukończone 18 lat oraz zaświadczenie lekarskie wystawione przez lekarza uprawnionego do wykonywania badań profilaktycznych, stwierdzające brak przeciwwskazań do pracy na stanowisku kierowcy operatora wózków jezdniowych
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Podział stosowanych wózków | Budowa wózków | Wiadomości z zakresu bhp | Czynności operatora przed, w trakcie i po zakończeniu pracy | Wiadomości z zakresu ładunkoznawstwa | Wiadomości o dozorze technicznym | Zajęcia praktyczne

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Nasielska 48

Kontakt

22 610-42-00
nasielska@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

SZYBKIE BEZWZROKOWE PISANIE NA KLAWIATURZE KOMPUTEROWEJ (210-01/087-118/2017)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

Nabycie przez uczestników nowych umiejętności, które w bezpośredni sposób mogą zaowocować zwiększoną wydajnością i komfortem pracy przy komputerze. Poznanie metod ułatwiających zwiększanie prędkości pisania z wykorzystaniem klawiatury komputerowej.

Termin szkolenia: 2017-10-02

OBSŁUGA URZĄDZEŃ ELEKTRYCZNYCH DO 1 KV (210-05/075-112/17)

Miejsce: 05-800 Pruszków, ul. Jasna 2

Celem kursu jest przygotowanie słuchaczy do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie dozoru i eksploatacji urządzeń i instalacji elektrycznych, zgodnie z rozporządzeniem Ministra Gospodarki, Pracy i Polityki Społecznej z dn. 28.04.2003 r. w sprawie szczegółowych zasad stwierdzania posiadania kwalifikacji przez osoby zajmujące się eksploatacją urządzeń, instalacji i sieci (Dz. U. Nr 89, poz. 828 z późn. zm.) w zakresie dozoru i eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci energetycznych.

Termin szkolenia: 2017-10-11

KUCHARZ (210-01/029-018/2019)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych

Termin szkolenia: 2019-03-19