KUCHARZ wróć do listy

Numer edycji: 210-01/050-018/2018

Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
131H
Warunek uczestnictwa:
badania na nosicielstwo, brak przeciwwskazań zdrowotnych
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia | BHP | Towaroznawstwo | Podstawowe zasady HACCP | Organizacja produkcji | Zajęcia praktyczne z zakresu gotowania

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

Dozór oraz eksploatacja urządzeń, instalacji i sieci energetycznych - Grupa 2 (210-06/061-112/23)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie dozoru oraz eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci energetycznych cieplnych

Termin szkolenia: 2023-06-22

SZKOLENIE OKRESOWE DLA KIEROWCÓW (210-04/009-115/25)

Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4

Uzyskanie świadectwa kwalifikacji zawodowych dla kierowców

Termin szkolenia: 2025-01-17

KELNER (210-01/005-118/2019)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

teoretyczne i praktyczne przygotowanie do obsługi gości w zakładach gastronomicznych

Termin szkolenia: 2019-01-17