KUCHARZ wróć do listy

Numer edycji: 210-01/042-018/2019

Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
200H
Warunek uczestnictwa:
badania na nosicielstwo, brak przeciwwskazań zdrowotnych
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia | BHP | Towaroznawstwo | Podstawowe zasady HACCP | Organizacja produkcji | Zajęcia praktyczne z zakresu gotowania

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

DORADZTWO DOTYCZĄCE ŚRODKÓW OCHRONY ROŚLIN - SZKOLENIE PODSTAWOWE (210-01/036-018/2019)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

przyuczenie

Termin szkolenia: 2019-04-05

DOZÓR oraz EKSPLOATACJA URZĄDZEŃ, INSTALACJI i SIECI ELEKTROENERGETYCZNYCH - GRUPA 1 (210-06/006-112/24)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie dozoru oraz eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci elektroenergetycznych

Termin szkolenia: 2024-02-02

CIĘCIE TLENOWE PALNIKIEM GAZOWYM (210-06/021-018/16)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

Zdobycie wiedzy i podstawowych umiejętności umozliwiających samodzilne wykonywanie cięcia blch, rur i innych emeltów satlowych z wykorzystaniem planika acetylenowo- tlenowego.

Termin szkolenia: 2016-07-15