KUCHARZ wróć do listy

Numer edycji: 210-01/042-018/2019

Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
200H
Warunek uczestnictwa:
badania na nosicielstwo, brak przeciwwskazań zdrowotnych
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia | BHP | Towaroznawstwo | Podstawowe zasady HACCP | Organizacja produkcji | Zajęcia praktyczne z zakresu gotowania

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

Sprzedawca fakturzysta z obsługą komputera i kas fiskalnych (270/003-318/23)

Miejsce: 09-402 Płock, ul. 1 Maja 7

Celem szkolenia jest praktyczne zdobycie umiejętności i uprawnień do zatrudnienia na stanowisku sprzedawca

Termin szkolenia: 2023-01-28

Operator koparkoładowarki (500/033-118/17)

Miejsce: ul. Komunalna 6

przygotowanie uczestnika do uzyskania kwalifikacji w zawodzie operatora maszyn i urzadzeń roboczych

Termin szkolenia: 2017-10-02

CARVING (500/012-118/17)

Miejsce: adres

Przygotowanie do rzeźbienia w owocach i warzywach

Termin szkolenia: 2017-01-02