Numer edycji: 210-01/042-018/2019
Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
200H
Warunek uczestnictwa:
badania na nosicielstwo, brak przeciwwskazań zdrowotnych
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia | BHP | Towaroznawstwo | Podstawowe zasady HACCP | Organizacja produkcji | Zajęcia praktyczne z zakresu gotowania
Organizator szkolenia
Nazwa
Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13
Kontakt
22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl
Adres
Inne kursy w tej kategorii
Miejsce: 09-402 Płock, ul. 1 Maja 7
Celem szkolenia jest praktyczne zdobycie umiejętności i uprawnień do zatrudnienia na stanowisku sprzedawca
Termin szkolenia: 2023-01-28
Miejsce: ul. Komunalna 6
przygotowanie uczestnika do uzyskania kwalifikacji w zawodzie operatora maszyn i urzadzeń roboczych
Termin szkolenia: 2017-10-02
Miejsce: adres
Przygotowanie do rzeźbienia w owocach i warzywach
Termin szkolenia: 2017-01-02