Numer edycji: 210-01/042-018/2019
Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
200H
Warunek uczestnictwa:
badania na nosicielstwo, brak przeciwwskazań zdrowotnych
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia | BHP | Towaroznawstwo | Podstawowe zasady HACCP | Organizacja produkcji | Zajęcia praktyczne z zakresu gotowania
Organizator szkolenia
Nazwa
Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13
Kontakt
22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl
Adres
Inne kursy w tej kategorii
Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13
przyuczenie
Termin szkolenia: 2019-04-05
Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa
przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie dozoru oraz eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci elektroenergetycznych
Termin szkolenia: 2024-02-02
Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa
Zdobycie wiedzy i podstawowych umiejętności umozliwiających samodzilne wykonywanie cięcia blch, rur i innych emeltów satlowych z wykorzystaniem planika acetylenowo- tlenowego.
Termin szkolenia: 2016-07-15