KUCHARZ wróć do listy

Numer edycji: 210-01/022-018/2021

Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
101H
Warunek uczestnictwa:
Brak
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia | BHP | Towaroznawstwo | Podstawowe zasady HACCP | Organizacja produkcji | Zajęcia z zakresu gotowaniab

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

Szkolenie stylizacji paznokci (270/079-318/22)

Miejsce: 09-402 Płock, ul. 1 Maja 7

przygotowanie teoretyczne i praktyczne do wykonywania zawodu manicurzystki.

Termin szkolenia: 2022-11-08

ADR - KURS SPECJALISTYCZNY W ZAKRESIE PRZEWOZU W CYSTERNACH (210-04/018-114/23)

Miejsce: 08-400 Garwolin, ul. Kościuszki 6/4

Zapoznanie kierowców pojazdów przewożących towary niebezpieczne z zagrożeniami wy-stępującymi podczas przewozu oraz przekazanie informacji niezbędnych dla zminimalizowania prawdopodobieństwa powstania wypadku, jak również przygotowanie ich do podjęcia działań zmierzających do ograniczenia skutków wypadku

Termin szkolenia: 2023-03-30

Kurs kosmetyczny z elementami wizażu (270/017-318/23)

Miejsce: 09-402 Płock, ul. 1 Maja 7

Celem kursu jest nabycie przez uczestników wiedzy teoretycznej i umiejętności praktycznych niezbędnych do pracy na stanowisku kosmetyczki-wizażystki w oparciu o moduł programowy dla zawodu 514202 Kosmetyczka.

Termin szkolenia: 2023-02-04