WIZAŻ i STYLIZACJA PAZNOKCI wróć do listy

Numer edycji: 210-01/025-118/2022

Cel szkolenia:
teoretyczne i praktyczne przygotowanie słuchaczy do wykonywania usług w zakresie postaw wizażu i stylizacji
Szkolenie trwa:
40H
Warunek uczestnictwa:
Ukończone 18 lat
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zagadnienia teoretyczne i praktyczne z zakresu kosmetologii i kosmetyki kolorowej, zastosowanie profesjonalnych akcesoriów do makijażu – konserwacja, etapy makijażu „step by step”, rodzaje makijaży, kompozycję w makijażu – modelarz, analizę kolorystyczną.

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

DOZÓR ORAZ/LUB EKSPLOATACJA URZĄDZEŃ, INSTALACJI I SIECI ENERGETYCZNYCH - GRUPA 2 (210-06/085-112/21)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie dozoru oraz/lub eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci energetycznych cieplnych

Termin szkolenia: 2021-07-19

Język polski dla cudzoziemców (270/040-318/23)

Miejsce: 09-402 Płock, ul. 1 Maja 7

1) komunikowanie się w języku polskim w podstawowych sytuacjach codziennych związanych z organizacją życia w Polsce, podróżowaniem, załatwianiem spraw urzędowych; 2) pisanie krótkich tekstów oficjalnych i nieoficjalnych; 3) rozumienie najważniejszych treści i intencji zawartych w prostych tekstach pisanych i mówionych; 4) opanowanie podstawowego zasobu słownictwa, reguł gramatycznych, ortograficznych i interpunkcyjnych oraz wymowy i intonacji umożliwiających komunikowanie się z rodzimymi i nierodzimymi użytkownikami języka polskiego w oficjalnej i nieoficjalnej odmianie języka; 5) osiągnięcie przewidzianego na danym etapie kształcenia poziomu kompetencji komunikacyjnej oraz wiedzy o kulturze polskiej

Termin szkolenia: 2023-03-18

PODSTAWY DEKORACJI CUKIERNICZYCH (210-01/032-118/2023)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

zapoznanie z technologią przygotowywania ciast, wypieków i kremów oraz przygotowanie do samodzielnego wykonywania różnego rodzaju ciast, kremów i deserów.

Termin szkolenia: 2023-11-09