Kuchnia okazjonalno- świąteczna wróć do listy

Numer edycji: 210-01/040-118/2022

Cel szkolenia:
zapoznanie uczestników z podstawami gotowania ze szczególnym uwzględnieniem przepisów kuchni polskiej
Szkolenie trwa:
10H
Warunek uczestnictwa:
ukonczone 18 lat
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady zywienia

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

Specjalista do spraw technologii żywienia (270/055-018/23)

Miejsce: 09-402 Płock, ul. 1 Maja 7

Zapoznanie się z technologią żywienia

Termin szkolenia: 2023-04-24

Język polski dla cudzoziemców (270/080-318/23)

Miejsce: 09-402 Płock, ul. 1 Maja 7

1) komunikowanie się w języku polskim w podstawowych sytuacjach codziennych związanych z organizacją życia w Polsce, podróżowaniem, załatwianiem spraw urzędowych; 2) pisanie krótkich tekstów oficjalnych i nieoficjalnych; 3) rozumienie najważniejszych treści i intencji zawartych w prostych tekstach pisanych i mówionych; 4) opanowanie podstawowego zasobu słownictwa, reguł gramatycznych, ortograficznych i interpunkcyjnych oraz wymowy i intonacji umożliwiających komunikowanie się z rodzimymi i nierodzimymi użytkownikami języka polskiego w oficjalnej i nieoficjalnej odmianie języka; 5) osiągnięcie przewidzianego na danym etapie kształcenia poziomu kompetencji komunikacyjnej oraz wiedzy o kulturze polskiej

Termin szkolenia: 2023-08-19

HYDROSOMMELIER (210-01/031-118/2019)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

Podnoszenie kwalifikacji i umiejętności, pogłębianie wiedzy z zakresu obsługi konsumenta, odkrywanie pasji w zawodzie

Termin szkolenia: 2019-03-30