KUCHARZ 512001 wróć do listy

Numer edycji: 210-01/003-018/2023

Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
100H
Warunek uczestnictwa:
Brak
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia | BHP | Towaroznawstwo | Podstawowe zasady HACCP | Organizacja produkcji | Zajęcia z zakresu gotowaniab

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

KUCHARZ (210-01/020-018/2020)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych

Termin szkolenia: 2020-06-06

BEZPIECZNA WYMIANA BUTLI (210-05/030-018/16)

Miejsce: 05-800 Pruszków, ul. Jasna 2

Szkolenie ma na celu teoretyczne i praktyczne przygotowanie słuchaczy do wymiany butli w wózkach jezdniowych zasilanych paliwem gazowym.

Termin szkolenia: 2016-06-13

PEDAGOGICZNY DLA INSTRUKTORÓW PRAKTYCZNEJ NAUKI ZAWODU (210-01/010-116/2018)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

Nabycie wiedzy i umiejętności z zakresu podstaw pedagogiki,psychologii i praktyki metodycznej.

Termin szkolenia: 2018-02-19