KUCHARZ 512001 wróć do listy

Numer edycji: 210-01/003-018/2023

Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
100H
Warunek uczestnictwa:
Brak
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia | BHP | Towaroznawstwo | Podstawowe zasady HACCP | Organizacja produkcji | Zajęcia z zakresu gotowaniab

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

Dozór oraz eksploatacja urządzeń, instalacji i sieci energetycznych - Grupa 2 (210-06/033-112/23)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

przygotowanie do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie dozoru oraz eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci energetycznych cieplnych

Termin szkolenia: 2023-04-18

SPAWANIE ELEKTRYCZNE (210-06/112-112/22)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

nabycie wiedzy teoretycznej i umiejętności praktycznych w zakresie wybranej metody spawania elektrycznego

Termin szkolenia: 2022-09-12

Kurs pedagogiczny (210-06/009-118/25)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

Przekazanie słuchaczom wiadomości dotyczących nauczania dla instruktorów praktycznej nauki zawodu

Termin szkolenia: 2025-02-05