KUCHARZ 512001 wróć do listy

Numer edycji: 210-01/003-018/2023

Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
100H
Warunek uczestnictwa:
Brak
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia | BHP | Towaroznawstwo | Podstawowe zasady HACCP | Organizacja produkcji | Zajęcia z zakresu gotowaniab

Organizator szkolenia

Nazwa

Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13

Kontakt

22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl

Adres

Zapisz się na szkolenie

Inne kursy w tej kategorii

OBSŁUGA KAS FISKALNYCH (210-01/002-118/2024)

Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13

Teoretyczne i praktyczne przygotowanie uczestników do pracy na stanowisku sprzedawcy, kasjera z obsługą kas fiskalnych i terminali płatniczych.

Termin szkolenia: 2024-02-13

Stolarz meblowy (500/011-118/18)

Miejsce: ul. Komunalna 6

Nabycie wiedzy i umiejętności niezbędnych do wykonywania na podstawie dokumentacji lub szkiców: mebli skrzyniowych, szkieletowych i innych przeznaczonych do wyposażenia biur, sklepów, szkół i innych lokali

Termin szkolenia: 2018-05-07

SYSTEM SZKOLENIA, UZYSKIWANIA, POTWIERDZANIA I PRZEDŁUŻANIA UPRAWNIEŃ SPAWACZY ZGODNIE Z NORMĄ PN-EN ISO 9606-1 (210-06/028-018/16)

Miejsce: ul. Nasielska 48, 04-342 Warszawa

Zdobycie podstawowej wiedzy nt. szkolenia , uzyskiwania, potwierdzania i przedłużania uprawnień spawaczy zgodnie z normą PN-EN ISO 9606-1.

Termin szkolenia: 2016-09-06