Numer edycji: 210-01/003-018/2023
Cel szkolenia:
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Szkolenie trwa:
100H
Warunek uczestnictwa:
Brak
Zakres tematyczny szkolenia obejmuje:
Zasady żywienia | BHP | Towaroznawstwo | Podstawowe zasady HACCP | Organizacja produkcji | Zajęcia z zakresu gotowaniab
Organizator szkolenia
Nazwa
Centrum Kształcenia w Warszawie, ul.Podwale 13
Kontakt
22 831 83 48
podwale@zdz.edu.pl
Adres
Inne kursy w tej kategorii
Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13
Przygotowanie do pracy w różnych placówkach gastronomicznych
Termin szkolenia: 2020-06-06
Miejsce: 05-800 Pruszków, ul. Jasna 2
Szkolenie ma na celu teoretyczne i praktyczne przygotowanie słuchaczy do wymiany butli w wózkach jezdniowych zasilanych paliwem gazowym.
Termin szkolenia: 2016-06-13
Miejsce: 00-252 Warszawa,ul Podwale 13
Nabycie wiedzy i umiejętności z zakresu podstaw pedagogiki,psychologii i praktyki metodycznej.
Termin szkolenia: 2018-02-19